Зміни до Закону про тютюнові вироби: які обмеження для glo™ та чи стосуються вони VELO

Автор
VELO консультант Твій провідник у світі нікотиновмісних паучів
Зміни до Закону про тютюнові вироби: які обмеження для glo™ та чи стосуються вони VELO

18+ Наша продукція призначена для повнолітніх споживачів нікотиновмісної продукції

18+ Цей продукт містить нікотин і викликає залежність. Тільки для повнолітніх осіб, які споживають нікотин.

Через нові норми закону, що регламентує виробництво та розповсюдження нікотиновмісної продукції, деякі вироби почали зникати з продажу в Україні. Альтернативу можна знайти на сайті myo’go.

Закон України «Про заходи щодо попередження та зменшення вживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров'я населення»

В липні 2023 року набрали чинності зміни в Закон України «Про заходи щодо попередження та зменшення вживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров'я населення». У більшості вони забороняють виробництво сигарет з ароматичними добавками та капсулами, снюсу та нікотиновмісних рідин зі смако-ароматичними добавками для вейпів.

Цю продукцію ти все ще можеш бачити на полицях магазинів. Виробники мають право реалізувати товар, який був виготовлений до набрання чинності нового Закону. Проте лише протягом року: з 11 липня 2024 року перелічені товари точно зникнуть з ринку України.

Чи заборонили glo™?

Тому у багатьох виникає логічне запитання: «а чи заборонили glo™?».

Відповідь — ні. Хоч і не так суттєво, але нові норми закону все ж торкнулися продукції glo™*. Тому нижче ми викладемо опис нового закону та пояснимо, які ж обмеження застосовуються до товарів, що представлені на myogo.

Що змінилось для споживачів нікотину?

У першу чергу новий закон закріплює різновиди тютюнової продукції та їх визначення. Це означає, що нові норми можуть застосовуватися як на окремі види виробів, так і одразу на декілька. Варто відзначити, що пристрої нагрівання тютюну винесені в окремий різновид, обмеження торкнулись їх ледь не найменше.

Відтак з липня 2023 року заборонено виготовлення:

  • сигарет з капсулами та ароматами;
  • рідин для подів, вейпів, електронних сигарет та «одноразок»;
  • тютюну для самокруток з ароматичними добавками;
  • виробів для перорального застосування (наприклад, снюс).

Тому багато повнолітніх споживачів нікотину вже зараз починають шукати альтернативу сигаретам з капсулами. У цьому контексті важливо розуміти, що на стіки з капсулою заборона не поширюється. Асортимент стіків glo™ не зменшиться, а навпаки поповнюватиметься новинками.

Перед тим як обрати альтернативу електронним сигаретам, зазирни у каталог на нашому сайті. Там ти знайдеш великий вибір пристроїв для вживання нікотину без диму та попелу.

Які ж обмеження стосувалися продукції glo™?

У першу чергу, це заборона використовувати тютюнові стіки у громадських місцях. Сюди відноситься будь-яка будівля, або споруда, яка доступна для відвідування великій кількості людей.

Також новий закон забороняє снюс, з чого люди роблять неправильний висновок про паучі. Власне продукція VELO не потрапляє під заборону. Це не тотожні поняття, адже нікотинові паучі не містять тютюну, а тому не вважаються снюсом. Деталі за посиланням.

Як придбати glo™?

Для зручності повнолітніх споживачів нікотину працює інтернет-магазин o’go, де можна дізнатись актуальні ціни на glo™ в Україні.

Сайт o’go — це мультибрендовий магазин, що означає, що тут ти можеш купити, як продукцію бренду glo™, так і VELO, Kent, Rothmans тощо. А також аксесуари, мерч, засоби для догляду за девайсом та багато іншого. Покупку можна оформити онлайн на сайті myo’go. Своє замовлення ти отримаєш протягом кількох днів, безкоштовна доставка здійснюється «Новою Поштою».

Купуючи товар через офіційний сайт, ти матимеш певні переваги. По перше, це не займає багато часу. По-друге, можеш обрати з повного асортименту товарів, тобто тобі не доведеться розшукувати улюблені стіки у різних точках продажу. І найголовніше, ти доєднаєшся до закритої спільноти o’go Club, де зможеш збирати XP та обмінювати їх на аксесуари, мерч або сертифікати у відомі мережі магазинів.

Також у великих містах України діють офіційні магазини glo™, де ти можеш переглянути товар наживо або отримати сервіс для свого девайса. Тому якщо ти хочеш купити glo™ в Києві або іншому великому місті, переходь на інтерактивну мапу та обирай найближчу до себе точку продажу.

* Нагріває тютюн, без горіння. Цей продукт не виключає всіх ризиків та містить нікотин, що викликає залежність.

щоб переглянути

* Нагріває тютюн, без горіння. Цей продукт не виключає всіх ризиків та містить нікотин, що викликає залежність.
Оцінити новину:
Щоб оцінити статтю, необхідно авторизуватися
Сподобалася новина? Поділися з другом