5 аргументів, чому VELO — не снюс

Автор
VELO консультант Твій провідник у світі нікотиновмісних паучів
5 аргументів, чому VELO — не снюс

18+ Цей продукт містить нікотин і викликає залежність. Тільки для повнолітніх осіб, які споживають нікотин.

Розповідаємо, чим нікотинові подушечки відрізняються від традиційного шведського продукту.

Нікотинові паучі VELO часто порівнюють зі снюсом. Схожість між цими продуктами дійсно є: обидва походять зі Швеції* і винайдені як альтернатива класичному курінню. Спосіб споживання у них теж схожий — це подушечки, які розміщують між верхньою губою та яснами.

Утім, скільки б подібних прикладів тобі не наводили, потрібно пам’ятати: VELO — не снюс. Аби це довести ми підготували п'ять переконливих аргументів.

Основні відмінності

Перша і головна відмінність цих двох продуктів у тому, що всередині паучів VELO немає тютюну. Якщо подивитися на склад снюса, тютюн був, є і залишається його основним інгредієнтом. Так, снюс придумали, як альтернативу сигаретам, аби уникнути процесу паління. Та в його основі все той же тютюн. Натомість склад VELO містить нікотин, отриманий з рослини Nicotiana tabacum.

З цього маємо другий аргумент, чим відрізняється VELO від снюса: нікотинові паучі не мають наслідків для твоєї усмішки. Це все через відсутність у складі тютюну.

Також паучі VELO можна використовувати будь-де: у громадському транспорті, вдома чи в офісі та ніхто навіть цього не помітить.

VELO часто сприймається як альтернатива снюсу або ж його удосконалена безтютюнова версія. І удосконалення також полягає у швидкості застосування. VELO радять використовувати до 30 хвилин, а його дію можна відчути вже з перших хвилин.

Остання відмінність полягає в асортименті. Існує 10 різних варіацій нікотинових саше від VELO. Повнолітні споживачі можуть не тільки обрати бажані смаки VELO, а й підібрати міцність продукту, зважаючи на власний досвід.   

Де купити VELO?

Продукція бренду продається на АЗС, у супермаркетах та спеціалізованих магазинах твого міста. Та найкращий варіант купити VELO — це інтернет-магазин oʼgo.

Тільки там час від часу можна знайти лімітовані пропозиції та першим дізнаватися про всі новинки бренду. Реєстрація на сайті дає тобі можливість накопичувати ХР і обмінювати їх на сертифікати, брендовані товари чи мерч. Купувати VELO на o’go особливо вигідно, адже ХР можна отримати як за купівлю, так і за відгук про продукцію. Подібних умов ти не зустрінеш на жодному сайті чи в офлайн точці продажу.

Насправді сайт oʼgo — це далеко не лише магазин та доступ до особистого кабінету. Це справжня платформа для спілкування, де збираються однодумці та друзі бренду VELO. Також у світі oʼgo Club можна збирати Experience points — це віртуальні поінти, які можна обмінювати на мерч, аксесуари або сертифікати у популярні мережі магазинів, АЗС та онлайн-сервіси. ХР ти можеш отримати, коли купуєш VELO, аксесуари, ділишся враженнями від товарів, виконуєш творчі завдання в «Майстерні» та навіть користуєшся безкоштовними послугами у фірмових просторах бренду glo studio. Більше дій — більше ХР та досвіду в приємній компанії o’go Club. Приєднуйся!

* Безтютюнові нікотиновмісні паучі були винайдені у Швеції. Інформацію про виробника шукайте на упаковці.
Оцінити новину:
Щоб оцінити статтю, необхідно авторизуватися
Сподобалася новина? Поділися з другом