Справжній тютюновий смак стіків до glo™

Автор
glo™ консультант Знавець інсайтів у світі glo™
Справжній тютюновий смак стіків до glo™

Все про актуальний асортимент та вигідні пропозиції.

glo™ призначений для повнолітніх споживачів нікотиновмісної продукції.

Тютюновмісні вироби для нагрівання не є цілком безпечними та викликають звикання.

Девайси glo™ — це сучасна альтернатива класичному курінню сигарет. Основна відмінність технології нагрівання glo™ порівняно з класичними сигаретами — всередині пристрою не відбувається горіння*. Це дозволяє споживати нікотин без сигаретного диму**, попелу та з меншою кількістю неприємного запаху***.

Для усіх повнолітніх поціновувачів оригінального тютюнового смаку в асортименті бренду є низка смаків, що не містять капсул та на які варто звернути увагу. Інформація стане у нагоді для тих, хто шукає найбільш близькі за смаковими характеристиками смаки до сигаретних продуктів. Розповідаємо про кожен із них детальніше.

Які є смаки тютюнових стіків?

Сьогодні в лінійці представлено одразу 5 різних смаків у форматі «Демі» для девайсів Hyper:

  • Terracotta Tobacco — класичний смак з вираженим післясмаком;
  • Bronze Tobacco — нотки горіха та карамелі;
  • Rich Tobacco — тютюнові стіки glo™, у яких поєднуються 3 традиційні сорти — Вірджинія, Орієнталь і Берлей;
  • Classic Tobacco — композиція з прянощів та оригінального сорту Орієнталь, вирощеного на березі Середземного моря;
  • Pearl Tobacco — м’який смак з делікатним ароматом лимону.

З пристроями серії Pro сумісні тонкі вироби формату «Нано». Спеціально для них є 2 тютюнових смаки:

  • neo Sticks Rich Tobacco — з високою насиченістю і м’яким післясмаком;
  • neo Sticks Smooth Tobacco — поєднання класичного тютюну з кремовими нотками і солодким післясмаком.

У 2023-му на ринку стіків в Україні з’явилася ще одна новинка. Продукти для пристроїв нагрівання почав виробляти відомий американський бренд Kent. Компанія представила одразу 3 позиції, присвячені естетиці класичного тютюну. Всередині вони наповнені сумішшю Golden Tobacco. Це смаки стіків Kent без капсул, створені у форматі «Демі»:

Зверни увагу, що сайт oʼgo — це зручне місце, де можна придбати всі види стіків. Там вони продаються блоками, щоб не перейматися, що чергова пачка може несподівано закінчитись. Ще один спосіб уникнути цього — підписка! Вона дозволяє постійним клієнтам зафіксувати ціну на 3-5 місяців та спростити замовлення.

 

Переваги для учасників oʼgo club

Хочеш потрапити до закритого клубу, отримувати ХР та обмінювати їх на сертифікати відомих магазинів, мерч чи аксесуари? Тоді приєднуйся до спільноти o’go Club (ого Клуб). Це спільнота однодумців, де на учасників чекають персональні пропозиції та можливість накопичувати ХР (experience points).

Все, що потрібно — створити акаунт на сайті та зареєструвати девайс онлайн або у фірмовому магазині. Так ти зможеш отримувати безкоштовний гарантійний сервіс та накопичувати ХР.

Накопичувати ХР можна різними способами, докладніше про всі читай за посиланням. Будь-які активності, як-от замовлення аксесуарів на сайті чи відгук про продукцію через сканування — це додаткові ХР на рахунку!

щоб переглянути

* Нагріває тютюн, без горіння. Цей продукт не виключає всіх ризиків та містить нікотин, що викликає залежність. ** Цей продукт не виключає всі ризики та містить нікотин, що викликає залежність. *** У порівнянні зі звичайною сигаретою під час куріння. Цей продукт не виключає всі ризики та містить нікотин, що викликає залежність. Менше запаху після використання в порівнянні зі звичайною сигаретою під час куріння. Цей продукт не виключає всі ризики та містить нікотин, що викликає залежність.
Оцінити новину:
Щоб оцінити статтю, необхідно авторизуватися
Сподобалася новина? Поділися з другом