Дайджест програми лояльності o’go Club: травень

Автор
o'go Club мембер Знає про ХР все і навіть більше.
Дайджест програми лояльності o’go Club: травень

Лови можливості, доступні для тебе в o'go Сlub цього місяця

Пʼять ідей, на що обміняти 1000 XP

Якщо ти читаєш цей текст, то можеш взяти участь у програмі лояльності o'go Сlub. За запрошення друзів*, відгуки на продукцію та інші дії на платформі ти отримуєш XP — experience points**. А накопичені XP усі користувачі можуть обмінювати на купу приємних бонусів: дизайнерський мерч, сервіси та сертифікати партнерів.

На що обміняти 1000 ХР? Давай подивимось:

1000 ХР зібрати непросто, але o’go винагороджує наполегливих та тих, хто не готовий погоджуватися на менше. Якщо на твоєму рахунку зібралося 1000 ХР або більше, радимо придивитися до таких пропозицій:

Літній брендований плед за 800 ХР.

Темно-синій плед допоможе зробити теплі дні ще більш затишними. Мʼякенька ковдра для твоїх вечорів на природі з друзями або дома під кіношку — ти побачиш, що він може стати у нагоді будь-коли.

Дайджест програми лояльності o’go Club: травень

Сертифікат у «Епіцентр»: живі квіти за 1000 ХР.

Зроби свій дім затишнішим. Рослини завжди додають свіжості будь-якому інтерʼєру. А травень — ідеальний час, щоб пересадити вазони або придбати кілька нових, якщо хочеш додати зелені.

Дайджест програми лояльності o’go Club: травень

Сертифікат у «Алло»: портативна колонка за 1000 ХР.

Візьми музику з собою. Не важливо, ти вирішив додати атмосфери на пікніку або готуєш романтичну вечерю на кухні, ти знаєш: музика — необхідний елемент для майже будь-якої події.  

Дайджест програми лояльності o’go Club: травень

Сертифікат у Watsons: весняне прибирання за 500 ХР.

У величезному асортименті Watsons ти знайдеш багато корисного, у тому числі й косметику для дому. А коли ще робити велике прибирання, як не навесні?

Дайджест програми лояльності o’go Club: травень

Сертифікат у «Сільпо»: романтична вечеря за 500 ХР.

Травень — сезон спаржі. Чому б не побудувати навколо неї корисну та смачну романтичну вечерю для твоєї половинки? Або навіть для себе самого, адже тішити себе також дуже важливо.

Дайджест програми лояльності o’go Club: травень

Звичайно, це лише деякі з можливих сертифікатів партнерів (повний список доступних позицій дивись за посиланням).

В o'go Club тобі також доступні ексклюзивні сервіси. Причому більшість з них безкоштовні для зареєстрованих користувачів. На що варто звернути увагу:

  • Гравіювання девайсів, щоб зробити його особливим саме для тебе;
  • Кастомізація спеціальною кольоровою плівкою, яка дозволяє змінити колір корпусу та захистити пристрій спеціальним покриттям;
  • Професійна чистка пристрою стисненним повітрям та спеціальними засобами.

Якщо ти ще ніколи не накопичував XP на o'go Сlub, зробити це як ніколи просто:

  1. Проходь реєстрацію на сайті;
  2. Після цього ти отримаєш доступ до інтернет-магазину o'go;
  3. Накопичуй XP за різні дії на платформі: купуй товари на сайті, приводь друзів, залишай відгуки та користуйся сервісами у фірмових просторах;
  4. Обмінюй XP на пропозиції з каталогу.

 

Не забудь заходити на o'go Club — тут часто з'являтимуться нові можливості для всіх, хто звик отримувати більше.

*друг - повнолітній споживач нікотиновмісної продукц **XP – це особисті Experience Points, які нараховуються учаснику за певні дії у світі o'go. XP не мають готівкового (грошового вираження та не можуть бути отримані в грошовому еквіваленті). XP не нараховуються за придбання тютюновмісних виробів для електичного нагрівання та пристроїв для нагрівання тютюновмісної продукції glo™. Накопичені XP можна обміняти на ексклюзивні клубні пропозиції за спеціальними цінами від o'go Club.
Оцінити новину:
Щоб оцінити статтю, необхідно авторизуватися
Сподобалася новина? Поділися з другом