Зустрічай новинку: 4 смаки від Кent

Автор
glo™ консультант Знавець інсайтів у світі glo™
Зустрічай новинку: 4 смаки від Кent


Для яких девайсів підійде оновлена лінійка стіків та де їх придбати
Тютюновмісні вироби для нагрівання не є цілком безпечними та викликають звикання.

Одна з переваг спільноти o’go Club — її учасники першими дізнаються про всі новинки бренду glo™. Тому сьогодні ми розкажемо тобі про ексклюзивне поповнення у лінійці стіків для пристроїв нагрівання тютюну.
Новинку підготував американський бренд Kent. На початку 2023-го компанія вже представила 3 смаки у форматі Demi для повнолітніх споживачів нікотину. Це Royal Purple, Bright Tobacco та Beryl Green. Через свою помірну насиченість та відданість естетиці класичного тютюну, позиції від Kent здобули особливе місце серед асортименту тютюнової продукції для glo™.

Тепер компанія презентує одразу 4 нові смаки. Серед них — 2 варіанти з капсулою, а також особливі тропічні композиції. Детальніше про кожну з них — далі.

Новинки від Kent

Нові стіки для glo™ від бренду Kent мають 4 смаки. Це ароматизовані та капсульні пропозиції, натхненні незмінною для бренду естетикою класичного тютюну:

  • Demi Kent Coral Red — ароматизовані стіки, в яких класичний тютюновий смак доповнюється соковитими кавуновими нотками;
  • Demi Kent Golden Yellow — поєднання аромату класичного тютюну і літнього освіжаючого тропічного смаку;
  • Demi Kent Violet Mix — насичений класичний тютюн в компанії з освіжаючим післясмаком ментолу і солодкою капсулою ягідного смаку;
  • Demi Kent Scarlet Mix — капсула з ароматом червоних ягід яскраво доповнює виразний тютюновий смак;

Всередині всіх продуктів від Kent — фірмова суміш Golden Tabacco. Це високоякісний оброблений та висушений тютюн, здатний вивільняти нікотин при нагріванні до 250–280 °C (залежно від обраного режиму).

new kent

Для яких девайсів вони підходять?

Нові смаки від бренду Kent виготовлені у форматі Demi (Демі). Це «товсті» стіки, які сумісні з девайсами лінійки glo™ Hyper.

Відтак, спробувати нові позиції можуть власники девайсів glo™ Hyper Х2 чи користувачі glo™ Hyper Air — найсучаснішої моделі пристроїв glo™. Але вся лінійка демі також сумісна з усіма старшими моделями лінійки Hyper: Hyper, Hyper +, Hyper + Uniq.

Крім того, нагадаємо, що у тебе все ще є можливість придбати девайс із лімітованої серії glo™ Hyper Х2 LEP. Пристрої з цієї колекції представлені у 3 кольорах — крижаний синій, пекучий червоний та пряний золотий. Усі вони натхненні естетикою великого міста, а знайти glo™ Hyper Х2 LEP у Києві, Чернівцях, Одесі чи Львові можна у фірмових просторах glo™ studio та glo™ pop-up.

device

Де придбати новинки від Kent?

Звісно, на сайті мультибрендового магазину My ogo. Там на тебе чекає безкоштовна доставка, ціни від виробника і додаткові ХР за кожен відгук, залишений шляхом сканування пачок через Додаток «Мій glo».

Всі свої ХР потім можна обміняти на вигідні пропозиції від бренду glo™ та партнерів. Також запрошуй друзів приєднуватися до oʼgo Club — так ви отримаєте додаткові ХР і можливість обговорювати новинки в унікальному колі однодумців.

щоб переглянути

Оцінити новину:
Щоб оцінити статтю, необхідно авторизуватися
Сподобалася новина? Поділися з другом