Подорожуй Україною: куди поїхати в лютому

Автор
o'go Club мембер Знає про ХР все і навіть більше.
Подорожуй Україною: куди поїхати в лютому

На вулиці похолодало, тож завзяті мандрівники шукають оптимальні шляхи для дослідження світу. І деякі знахідки можуть дуже здивувати! Адже той, хто хоча б одного разу подорожував Україною, знає — тепер від цього неможливо відмовитись. Кожен точно знайде щось на свій смак: від активного відпочинку в горах до розміреного сімейного вікенду.

Напередодні найказковішої пори року неодмінно ловиш себе на думці: «як я проведу зимові свята цього року?». Ми тебе розуміємо: буває дещо складно вилізти з-під ковдри у холодний похмурий день. Однак чому б не скористатися цим морозним сезоном і відчути красу зимових пейзажів? Зацікавили? А якщо ще й підбірку таких локацій запропонуємо — сміливо можна пакувати валізи. Тож не зволікаємо!

«Українські Альпи»

Перше, що спадає на думку кожного українця — звичайно Карпати. І ми не можемо не погодитись. Мальовничі та загадкові, вони прекрасні за будь-якої пори року. А коли йдеться про зимовий відпочинок, вони дають змогу перенестися до найкращих гірськолижних курортів. Хапай із собою лижі чи сноуборд і відправляйся кататися.

Найпопулярнішим вибором, звісно, стане Буковель. Адже крім активностей, там пропонується безліч розваг, з яких точно вдасться вибрати щось до душі. Найсміливіші лижники обирають екстремальний Драгобрат. Він має найвищі гори та пропонує найдовший сезон для катання — сніг може лежати тут із листопада до травня.

Другим за висотою схилів є Пилипець. Курорт має кілька трас різного рівня складності, а також комфортну інфраструктуру поблизу.

Нашу п’ятірку закривають локації Плай і Красія, що менш знані серед туристів, але аж ніяк не поступаються мальовничістю.

Не любиш кататися? Від цього відпочинок не стане менш цікавим. Замовляй гастротур гуцульською кухнею, аби відчути Карпати на смак. Або вирушай у SPA, якщо налаштувався на максимальний релакс.

 

Місто Лева

Заїжджай на філіжанку кави до культурної перлини України — міста Львів. Адже він однаково прекрасний незалежно від погоди. Це й автентичні кав'ярні з присмаком шоколаду, і старовинні вулички зі своєрідною «трамвайною симфонією». А скільки там архітектурних пам’яток … Дивитись не передивитись! До того ж місто радує жителів та гостей спеціальними сезонними активностями. Ми підібрали для тебе шорт-лист із таких занять:

  • Вистава у Львівській Національній Опері
  • Шопінг на Львівському різдвяному ярмарку
  • Ковзанка на Площі Ринок
  • Прогулянка в Зимовому парку по вулиці Б. Хмельницького

Як бачиш, залишитися без піднесеного настрою просто неможливо. А це саме те, що треба!

Засніжені фортеці

Думаєш до замків треба приїздити лише влітку? А дарма. Адже ти втрачаєш можливість помилуватися кришталевою зимовою красою середньовічної архітектури. На щастя, у нашій країні розташовані об'єкти, варті твоєї уваги будь-якої пори.

Насамперед радимо тобі завітати в Кам’янець-Подільську фортецю, що складається з Нового та Старого замку, Замкового мосту і прилеглого каньйону річки Смотрич. Оповита легендами, вона демонструє захоплюючі панорами взимку.

Не менш цікавим є Луцький замок або замок Любарта. Він тісно пов'язаний із важливими подіями в нашій історії. До того ж вважається одним з найдавніших та найкраще збережених замків України.

Чудовою ідеєю буде також поїхати в Хотинську фортецю, що на березі Дністра. Там неодмінно відчуєш непохитний український дух — він жодного разу не брався ворогами штурмом.

 

Правда ж, усі ці місця просто неймовірні? А це лише невелика частинка з того, що ти можеш відвідати в Україні. Тож варто планувати зимову відпустку на кілька років уперед. Або порадитися з однодумцями, куди все ж найкраще поїхати цього разу.

Людей, що точно зрозуміють твої вподобання та інтереси, ти знайдеш в o’go Club. Бо це саме те місце, де об’єднуються творчі й комунікабельні особистості, які більш за все люблять подорожувати. Тож чом би не запитати поради в них? Ми впевнені, що відповідь не забариться.

Ти ще не мембер o’go? Виправити це дуже просто. Створи акаунт на myogo.com.ua,
заповнивши необхідні дані та верифікувавши вік через Дія.

До того ж там на тебе чекає безліч додаткових «плюшок». Насамперед маєш змогу накопичувати ХР (Experience Points) майже за кожну твою дію в ком’юніті. Це спеціальні бали, які можна обміняти на сертифікати від партнерів або класний мерч.

А якщо стало нудно під час подорожі з друзями, телеграм-канал «Майстерня» підкине кілька цікавих ідей для проведення вечору. Аби більше не думати про те, чим зайнятися з друзями, зберігай підбірку активностей з іншого нашого матеріалу.

Оцінити новину:
Щоб оцінити статтю, необхідно авторизуватися
Сподобалася новина? Поділися з другом