Як провести вечір з друзями: підбірка цікавих ідей

Автор
o'go Club мембер Знає про ХР все і навіть більше.
Як провести вечір з друзями: підбірка цікавих ідей

1. Тусовка настільних ігор

Що може бути краще, ніж зібрати друзів за одним столом для запеклих битв у настільних іграх? Від кумедних до стратегічних, такі забавки дозволяють не тільки повеселитися, а й розвивати творче і критичне мислення. Інтригуюча «Дженга»? Ризикова «Монополія»? Чи потішний «Еліас»? Вибирай те, що до смаку.

2. Трохи кулінарії

Експерименти — це завжди весело! Особливо, коли вони підкріплені чимось смачненьким. До прикладу, ти можеш провести атмосферний вечір, присвячений тій чи іншій країні. Приготуй піцу чи пасту разом з друзями, аби перенестися у італійську естетику. Або додай гостроти у вікенд, спробувавши мексиканське тако.

Ти також можеш організувати тематичну вечірку «за кольорами», коли кожен приносить ласощі певного кольору. Так і посміятись, і насититись можна досхочу.

3. Час опанувати новеньке

Давно хотів намалювати картину долонями, але ніяк не мав часу? Тоді спробуй це спільно з приятелями. Запасайся фарбами і аркушами, аби відкрити в собі нові таланти. Разом ви зможете опановувати нові навички, релакснути і створити щось символічне на згадку. Обирай заняття до душі: традиційна вишивка, імпровізований рок-концерт, ліплення з глини тощо.
new

4. Вечір українського кіно

Ніщо так не об'єднує друзів, як жваві дискусії після класного фільму. Тож радимо тобі відкрити світ українського кінематографу. Знаходь один або відразу декілька стрічок із нашої нещодавньої підбірки 5 українських фільмів, які варто подивитися кожному. Заглиблюйтесь в історію та національну ідентичність — проведіть душевний вечір із присмаком попкорну.
film

5. Гайда на прогулянку

Якщо тобі та твоїм друзям аж ніяк не сидиться вдома, то це чудова нагода відвідати цікаві місця твого міста. Отож, куди сходити на вихідних? У цей перелік неодмінно додаються всеможливі парки, торгові центри, музеї, планетарії, виставки, поп-апи тощо. Можливо, на околиці міста анонсовано великий фудфест — саме час туди податися. Чийсь улюблений блогер розповідає про бранч — мерщій купувати квитки. На поміч також прийдуть соцмережі, які на запит «куди піти в Києві, куди сходити на вихідних у Львові, чим зайнятися у Сумах» підкажуть безліч варіантів.
walking

6. Проявіть свою творчість

Відкрийте нові таланти за допомогою ком’юніті «Майстерня» від o’go Club. Це спеціальний телеграм-канал для тих, хто не боїться виділятись та хоче проявити себе. Там ви можете виконувати творчі завдання та накопичувати за них ХР, згодом витративши їх на класний мерч або партнерські сертифікати. А що це може бути? Та що завгодно! Написати вірш зі словом «радість». Або ж згенерувати картинку за допомогою штучного інтелекту. Крім цього, у «Майстерні» на тебе чекає:

  • спілкування з однодумцями;
  • можливість ділитися досвідом;
  • багато новин та корисної інформації

До того ж зареєструватись у ком’юніті дуже просто! Достатньо знайти Майстерню за посиланням у телеграмі та відправити запит. Якщо ти повнолітній користувач нікотиновмісної продукції, то вже у найближчий час тебе додадуть до спільноти.

Тож не зволікай! Виконуй завдання, змагайся та лови море позитивних вражень разом з друзями.
creativity

Оцінити новину:
Щоб оцінити статтю, необхідно авторизуватися
Сподобалася новина? Поділися з другом