Де можна палити в аеропорту?

Автор
VELO консультант Твій провідник у світі нікотиновмісних паучів
Де можна палити в аеропорту?

Спойлер — курити в аеропорту можна, але є важливі обмеження. Нумо розбиратися.

18+ Наша продукція призначена для повнолітніх споживачів нікотину, може зашкодити вашому здоров'ю та викликати залежність.

18+ Цей продукт містить нікотин та викликає залежність.
Тільки для повнолітніх споживачів нікотину

Торік у липні  набули чинності зміни до Закону України «Про заходи щодо попередження та зменшення вживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров'я населення». Так, серед іншого, були запроваджені обмеження на використання пристроїв для нагрівання тютюну, до яких належать девайси glo™, у громадських місцях  — зокрема і в аеропортах. Хоча літовища потрапили під заборону набагато раніше.  Згідно законодавства, палити там можна лише у спеціально відведених місцях. Зараз ми розкажемо про це детальніше.

Як знайти місце для паління в аеропорту?

Відповідно до згаданого вище закону України, в аеропортах дозволено використання тютюнових виробів (у тому числі електронних сигарет та пристроїв для споживання тютюнових виробів без їх згоряння) у спеціально відведених місцях для куріння.

Де саме розміщувати майданчик для паління та що не можна робити в аеропорту вирішує адміністрація конкретного об’єкта та залежить від країни знаходження. Водночас спеціально відведені місця для куріння — як правило, це кімнати або скляні бокси — мають бути відокремленими від інших та мати відмінну вентиляційну систему. Також, таке місце має бути відповідно оформлене.

 

Через відсутність стандартизації, місця для куріння в аеропортах Європи та України інколи може бути складно знайти. Щоб зекономити час, найкраще — запитати, у працівників аеропорту.

Правила — одні для всіх. Інакше — штраф

У Кодексі України про адмінпорушення вказано, що куріння у місцях, де це заборонено законом, а також в інших місцях, визначених рішенням відповідної сільської, селищної, міської ради, — тягне за собою попередження або накладення штрафу від трьох до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

 

Наразі розмір штрафу за паління в громадських місцях складає від 51 до 170 гривень. У разі повторного правопорушення протягом року сума штрафу зростає (до двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що еквівалентно 170-340 грн).

Що ж робити, щоб не заважати людям поруч? Альтернатива — нікотиновмісні паучі VELO

VELO — це спеціальні нікотиновмісні подушечки, що називаються «паучі». Під час розміщення такої подушечки між яснами та верхньою губою, VELO починає діяти. Саме тому паучі — це один із небагатьох способів споживання нікотину, що повністю непомітний для оточуючих. Адже під час їх використання не відбувається горіння та виділення диму**.

 

Таким чином нікотинові паучі VELO можна використовувати будь-де:

  • у закладах громадського харчування,
  • на об'єктах транспортної інфраструктури (в тому числі й в аеропортах),
  • у готелях,
  • гуртожитках.

А найголовніше — такий продукт буде незамінний для курця у літаку, особливо при тривалих рейсах.

VELO компактні, без диму, без попелу**, з ними у тебе не буде неприємного запаху***, що виникає після взаємодії з класичним тютюном. Шукаєш альтернативу сигаретам?* Радимо спробувати нікотиновмісні паучі VELO.

Як придбати VELO?

Де можна придбати або замовити нікотиновмісні паучі VELO з гарантією оригінальності продукції? Фірмові магазини glo™, супермаркети, АЗС, в інтернет-магазині o’go тощо. Також на сайті ти знайдеш інтерактивну мапу з точками видачі, де можна забрати товар самостійно.

Перед покупкою радимо відвідати каталог сайту myogo.com.ua — там доступний увесь наявний асортимент смаків та форматів паучів та їх детальний опис. До того ж, доставка до найближчого відділення Нової Пошти  безкоштовна.

Пам'ятай: отримати інформацію про місце та графік роботи фірмових магазинів glo™ також можна у чат-боті @myglo_ua_bot в Telegram, додатку «Мій glo™» або зателефонувати до служби підтримки клієнтів  за номером 6006****.

* 18+ Тютюнові вироби можуть зашкодити вашому здоров'ю та викликати залежність. Тільки для повнолітніх споживачів нікотину». ** Цей продукт не виключає всі ризики та містить нікотин, що викликає залежність. *** Мається на увазі без смол, похідних від тютюну. Цей продукт не виключає усіх ризиків, містить нікотин, що викликає залежність **** Дзвінки по Україні безкоштовні. Тільки для повнолітніх.
Оцінити новину:
Щоб оцінити статтю, необхідно авторизуватися
Сподобалася новина? Поділися з другом