Що входить у комплект glo™

Автор
glo™ консультант Знавець інсайтів у світі glo™
Що входить у комплект glo™

Усе про аксесуари, які ти знайдеш у коробці від нового пристрою.

glo™ призначений для повнолітніх споживачів нікотиновмісної продукції.

Перша взаємодія користувача з продуктом — надважлива. Адже саме у цей момент, як правило, ми приймаємо рішення, чи будемо залишатись з брендом на роки чи то навіть десятиліття.

Саме тому, купуючи комплект glo™, отримуєш не тільки пристрій для нагрівання тютюну, а повноцінний продуманий сет аксесуарів, з яким продукт розкриває свій потенціал, як альтернатива сигаретам.

Отож, що чекає на тебе після відкриття коробки?

Базовий комплект

Перше, що побачиш під час знайомства з glo™, — це пристрій для нагрівання тютюну. Він дуже простий у користуванні, управління усіма функціями відбувається однією кнопкою, якщо ти прихильник серії Pro, або двома кнопками для Hyper. Тому відповідь на питання: «як працює гло (glo™)» скоріше за все знайдеш інтуїтивно, а для інших питань зможеш звернутися до інструкції споживача. Також під час першого користування стане більш-менш очевидно, чим відрізняється glo™ від традиційних сигарет.

Але повернімося до твого пристрою. Окрім девайса в коробці є кілька аксесуарів, без яких використовувати пристрій буде менш комфортно.  Мова про:

  • Кабель USB. Те, без чого зараз неможливо уявити гаджет, — це USB-кабель. Він необхідний для заряджання твого девайса. Сучасні пристрої для нагрівання працюють на одному заряді достатньо довго — до 20 сесій**. А от повноцінну зарядку glo™ — адаптер живлення — було виключено із комплекту кілька років тому. Бренд відмовився від нього, аби зменшити кількість пластикових відходів, бути більш соціально відповідальним та піклуватися про екологію.
  • Фірмова щіточка для чистки glo™. Вчасне обслуговування продукту — запорука довгого використання. Тому ми попіклувалися, аби ти міг вчасно очищати камеру нагрівання від пилу та сміття.
  • Інструкція користувача. До якої ти можеш звернутися у будь-який момент, якщо матимеш питання, щодо роботи пристрою. Інструкцію також можна знайти онлайн за цими посиланнями: glo™ Hyper X2, glo™ Hyper Air та glo™ Pro Slim. Ознайомся з нею перш ніж почати користуватись пристроєм, а якщо у тебе виникають додаткові запитання — звертайся у службу підтримки за номером 6006***.

Зверни увагу, що ще однією перевагою, яку ти отримуєш під час покупки, є гарантія, що діє 12 місяців. Щоб скористатись нею тобі потрібен касовий чек. Проте, якщо його загубиш, допоможе реєстрація девайсу на сайті. Для неї потрібен унікальний код, надрукований на коробці. Зареєструватись можна на сайті, окрім коду, потрібно буде підтвердити вік через «Дію» або, завантаживши фото документів.

 

До речі, зареєструвавши новий пристрій на сайті, ти автоматично стаєш учасником програми лояльності o'go Club, накопичуєш XP за певні активності, які згодом можна обміняти на круті речі.

Як ти можеш спробувати glo™?

Наразі у лінійці glo™ три моделі: Pro Slim, Hyper X2 та Hyper Air. Аби легше зорієнтуватися, який з них підійде саме тобі, бренд пропонує чудову опцію — тест-драйв glo™. Головна умова для отримання продукту на пробний період — досягнення повноліття. Вартість послуги складає 72 грн.

Для замовлення тест-драйву треба:

  • залишити заявку онлайн на офіційному сайті;
  • обрати найближчий фірмовий магазин (перелік адрес є на сайті My o’go) та зустрітися з експертом компанії у зручний для тебе час;
  • використовувати продукт протягом максимум трьох тижнів (21 доба) у поєднанні з фірмовими стіками різних смаків. Їх треба купувати за власний кошт.

Великий вибір на будь-який смак

Менш або більш насичені тютюном, з виразним ароматом чи без, з карамельними нотками чи зі смаком ананаса та чорниці — розмаїття смаків у стіках приємно вражає.

Наразі, можна придбати стіки двох брендів:

щоб переглянути

neo™ — у форматі «Нано» для пристроїв серії Pro.

Що входить у комплект glo™

Kent та neo™ — у форматі «Демі», тому підійдуть власникам
девайсів із серії Hyper.

Що входить у комплект glo™

Головна відмінність між форматами — це кількість тютюну (у виробах серії «Демі» його більше на 30% у порівнянні з «Нано») і діаметр. Замовити з доставкою можна на офіційному сайті, вартість коливається від 490 до 980 грн за один блок стіків glo™ (5-10 пачок).

Виникли питання? Звертайся в Telegram чат-бот @myglo_ua_bot або телефонуй в технічну підтримку за коротким номером 6006.

* glo™ не виключає всі ризики та містить нікотин, що викликає залежність ** При використанні у режимі Буст. За умови повністю зарядженого акумулятора та може відрізнятися залежно від поведінки користувача. *** Дзвінки безкоштовні, тільки для повнолітніх.
Оцінити новину:
Щоб оцінити статтю, необхідно авторизуватися
Сподобалася новина? Поділися з другом