o’go Club: чому варто доєднатися до закритої спільноти

Автор
o'go Club мембер Знає про ХР все і навіть більше.
o’go Club: чому варто доєднатися до закритої спільноти

Шукаєш ком’юніті однодумців, де тебе не засуджуватимуть за звички? Місце, де на тебе чекає поєднання яскравих емоцій та раціональної вигоди? Тоді клуб o'go Club для повнолітніх споживачів нікотиновмісної продукції — це саме для тебе!

o'go Club — це простір для тих, хто хоче все й одразу. Адже саме у цій спільноті звичайне спілкування перетворюється на захопливі можливості. Обговорити новий смак VELO* — не проблема. Поділитися враженнями про улюблені стіки** — доведеться посперечатися. Придбав класний аксесуар для свого девайсу glo ™*** — скоріше показуй нам.

До того ж o'go Club сповнений «френдлі» атмосферою та позитивним настроєм. Приводь своїх друзів або розширюй коло інтересів, ділися новим досвідом, прояви свою креативність — і за це все отримуй ХР. Адже наша спільнота це не просто про свободу вибору, а можливість для тих, хто звик отримувати більше. Зацікавили, правда ж? Розповідаємо про o'go Club в матеріалі.

Переваги o’go Club

Як вже було сказано, o'go Club це спільнота, де досвід має особливе значення. Оскільки лише тут за нові враження й таланти можна накопичувати особисті Experience Points або як ми називаємо серед «своїх» — XP. У світі o'go для цього існує декілька способів:

1. Запрошуй друзів***** до клубу o’go
Сміливо розширюй тусовку однодумців, так як ми подбали не лише про ХР для тебе, але і для твоїх приятелів. Як працює ця багаторівнева система винагород? Дуже просто! Привівши друга, ти отримуєш до 500 ХР, а він — 350 ХР після того, як зареєструє придбану продукцію glo ™. Якщо когось запросить твій друг: тобі нараховується по 30 ХР за кожного. І по 20 ХР за тих, кого привели друзі ваших друзів. Виглядає складно, а по факту — ХР починають надходити вже без твоїх дій. Хіба ж не чудово?!

 

2. Реєструй девайс на сайті
Приєднуйся до нашого ком’юніті повнолітніх споживачів нікотину, авторизувавши свій пристрій glo ™ на сайті. Для цього слід ввести усі необхідні дані, включаючи унікальний код з упаковки девайсу. Саме за такі прості дії тобі нарахується аж цілих 200 ХР. Зверни увагу, що це обов'язкова умова для активації 12 місячної гарантії на твій девайс.

3. Лишай відгуки про neo ™, Kent і VELO
Щоразу користуючись продукцією neo ™, Kent та VELO, ти також можеш отримувати ХР. Скануй код на упаковці стіків neo ™ та Kent, лишай свій відгук про продукцію та лови по 6.5 ХР за кожен. До того ж за «ювілейні» пачки (1, 10, 30, 50 та 100) поточного місяця ти одержуєш 50 ХР. Пам’ятай, що придбавши VELO через my o’go, маєш змогу написати відгук, після якого нараховується також 6.5 ХР.

4. Оформлюй підписку на стіки
Отримуй улюблені стіки щомісячно (протягом 3-4 місяців) за фіксованою ціною на момент придбання. Все, що для цього потрібно: обрати період підписки, вказати дані щодо способу одержання та контакти для підтвердження замовлення. І передплата від 2 до 5 блоків продукції neo ™ чи Kent уже в твоїй кишені! Не забудь сканувати отримані пачки та лишити відгуки, аби отримати по 6.5 ХР за кожну.

5. Купуй аксесуари**** для девайсів або відвідай glo™ studio твого міста
Отримуй улюблені стіки щомісячно (протягом 3-4 місяців) за фіксованою ціною на момент придбання. Все, що для цього потрібно: обрати період підписки, вказати дані щодо способу одержання та контакти для підтвердження замовлення. І передплата від 2 до 5 блоків продукції neo ™ чи Kent уже в твоїй кишені! Не забудь сканувати отримані пачки та лишити відгуки, аби отримати по 6.5 ХР за кожну.

6. Проявляй свою творчість
Стань частиною нашого ком'юніті «Майстерня» (телеграм-спільноти для креативних особистостей, що не бояться викликів), спілкуйся з однодумцями, виконуй завдання — і ХР тобі гарантовані.

o’go Club ніколи не перестає тебе дивувати, тому щоразу вигадуємо нові способи для отримання поінтів. Наприклад, до твого дня народження нараховується + 50 ХР до скарбнички.

Як витрачати ХР?

Як бачиш, отримати ХР в o'go Club можна буквально всюди. Ти можеш накопичувати їх стільки, скільки забажаєш. Однак слід пам’ятати, що XP мають термін дії 12 місяців.

Зібравши деяку кількість, відразу виникає питання: на що можна їх обміняти? Існує багато цікавих способів витратити свої ХР. По-перше, ти маєш змогу обміняти накопичені поінти на сертифікати від партнерів у співвідношенні 1 ХР = 1 грн. Це може бути поповнення мобільного телефону, покупки в супермаркетах, заправках чи магазинах електроніки. Наразі можеш скористатися сертифікатами таких брендів: WOG, Rozetka, Київстар, Vodafone, lifecell, Епіцентр, ОККО, Сільпо, Фора, Eva, METRO, WATSONS, АЛЛО, Ашан та MEGOGO.

По-друге, купуй за ХР стильні аксесуари для свого девайсу glo ™. Серед широкого асортименту точно знайдеш щось до душі: органайзер, палички для чищення, попільничка, контейнер для стіків (може бути також спеціальний для авто), блок живлення, USB-браслет тощо.

І наостанок лише для учасників клубу o'go є чудова можливість витратити ХР на унікальний мерч: худі, кепки, пледи. Крім того, ти також можеш обміняти поінти на техніку Apple (навушники, телефон, годинник) та навушники JBL. Круто, чи не так! Більше про цю пропозицію у розділі.

Разом з тим o'go це також інтернет-магазин, де завжди представлена актуальна продукція від наших брендів. Там можна переглянути детальний опис будь-якого девайсу, придбати оригінальний товар з безкоштовною доставкою від 399 грн до будь-якого відділення «Нова Пошта». А завдяки активному клубу однодумців усі відгуки та враження про смаки продукції доступні, як на долоні. Тому якщо, наприклад, тебе цікавить ціна VELO від виробника — мерщій переходь у каталог o'go.

o’go Club: чому варто доєднатися до закритої спільноти

Як стати частиною o'go Club

Відтепер тобі відомо все про можливості спільноти o'go. Захотів приєднатися? Для цього тобі перш за все потрібно зареєструвати свій девайс у кілька простих кроків:

  1. Перейди на сайт my o'go та створи кабінет
  2. Верифікуй свій вік найзручнішим для тебе способом (наприклад, на my o’go можна швидко підтвердити вік через застосунок Дія)

І вуаля! Вітаємо тебе у нашій спільноті однодумців. Там ти можеш відслідковувати свої ХР, ділитися ідеями з друзями й юзати всі переваги нашого ком’юніті. До того ж твої перші бонуси нарахуються вже після реєстрації пристрою — 200 ХР.

Аби бути в курсі усіх новин та інсайтів, завантажуй мобільний додаток «Мій glo». Адже це вікно до всіх можливостей o'go Club прямо у смартфоні. Тут і всі дані по накопиченим ХР, і способи для їх обміну, а також навігація для пошуку точок купівлі glo ™ поруч. І для цього потрібно лише кілька кліків!
Обов'язково відвідай інтернет-магазин o'go, аби придбати аксесуари для девайсу чи порадувати себе модним мерчем.

Оформлюй підписку на наші сторінки у соцмережах та творчий хаб «Майстерня» (місце, де за творчість ти також заробляєш ХР). Так ти завжди слідкуватимеш за кожною пропозицією чи за акцією від наших брендів.

* 18+ Цей продукт містить нікотин і викликає залежність. Тільки для повнолітніх осіб, які споживають нікотин. ** Тютюновмісні вироби для нагрівання не є цілком безпечними та викликають звикання. *** glo™ призначений для повнолітніх споживачів нікотиновмісної продукції. **** Ця продукція призначена для використання виключно з glo™. ***** Друг — повнолітній споживач тютюнових або нікотиновмісних продуктів. ****** ХР не нараховуються за купівлю тютюновмісної продукції neo ™ та Kent, а також за пристрої glo ™.
Оцінити новину:
Щоб оцінити статтю, необхідно авторизуватися
Сподобалася новина? Поділися з другом