Купуй мікс-блоки стіків для glo™ та отримуй більше смаків

Автор
glo™ консультант Знавець інсайтів у світі glo™
Купуй мікс-блоки стіків для glo™ та отримуй більше смаків

Знайомимо тебе з великим вибором міксованих наборів стіків glo™.

glo™ призначений для повнолітніх споживачів нікотиновмісної продукції.

Тютюновмісні вироби для нагрівання не є цілком безпечними та викликають звикання.

«Приївся» улюблений смак стіків та хочеш спробувати щось нове? Або ж лише знайомишся з продукцією бренду і хочеш швидко розібратися з асортиментом? Спробувати максимальну кількість смаків можна, купуючи міксований блок стіків.

У цьому матеріалі ти дізнаєшся про склад міксованих наборів, їх види, формат та де придбати.

Асортимент

Ти напевно знаєш, що на сайті my o’go можна придбати одразу блок стіків, аби мати запас улюблених тютюнових виробів та не переживати за їх наявність у точках продажу. Проте не всім відомо, що на сайті зібрані спеціальні комплекти, які містять різні смаки стіків гло (для glo™), аби ти міг легше обрати той, що до вподоби.

щоб переглянути

На сайті представлені 9 комплектів у форматі «Демі» та «Нано», які містять від 5 до 10 пачок та від 2 до 6 різних смаків. Отже, знайомимо тебе з асортиментом.

  • Mix Flavors (6 пачок) — блок мікс-смаків для лінійки пристроїв Hyper, який містить 6 видів тютюнових виробів з капсулою;
  • neo Demi (10 пачок) — блок у форматі «Демі», який містить 5 ягідних та фруктових стіків;
  • Capsule Mix (10 пачок) — ще один комплект для моделей Hyper з 5 видів капсульних виробів, де переважають ягідні смаки;
  • neo Demi Tobacco + Kent (8 пачок) — тютюнові стіки у форматі «Демі» для любителів тютюнового смаку без капсул, які налічують 4 варіанти;
  • Kent Demi (8 пачок) — комплект виробів від Kent, який містить одразу всі 4 смаки, що представлені у асортименті бренду;
  • Kent Demi (9 пачок) — 3 класичних смаки від Kent, серед яких тютюнові, з ментолом та з ягодами;
  • Demi Mentol + Kent (9 пачок) — 3 смаки з ментолом від neo™ та Kent, що об'єднані вираженим смаком м'яти чи ментолу;
  • Neo Sticks Boost (6 пачок) — комплект тютюнових виробів для девайсів Pro, який налічує 2 смаки;
  • Neo Sticks Capsule + Tobacco Mix (5 пачок) — 5 смаків у форматі «Нано» для швидкого знайомства із «тонкими стіками».

Детальніше з асортиментом комплектів знайомся в інтернет-магазині o’go.
Ти можеш скористатися ще одним зручним сервісом бренду — підпискою. Оформлюй її один раз на 3 або 4 місяці та забудь про щомісячні замовлення, що зекономить тобі час. Також підписка на стіки зафіксує ціну на них.

Покупка блоків стіків на сайті o’go

Найзручніший варіант купити блок стіків glo™ — завітати на сайт myogo.com.ua у розділ «Каталог». Там ти завжди можеш подивитись актуальні ціни на стіки в блоці. Оформити замовлення у будь-який час доби та у будь-якому місці онлайн. Товар прибуде у твоє місто протягом кількох днів. Забрати його буде зручно у найближчому відділенні «Нової пошти», або ж обрати кур'єрську доставку додому.

Купуй мікс-блоки стіків для glo™ та отримуй більше смаків

Якщо ти ще не є учасником клубу Ого (o'go Club), доєднуйся до спільноти однодумців. За твої покупки, запрошення друзів*, відгуки та іншу активність будуть нараховуватись XP. Їх легко обміняти на сертифікати у партнерські магазини, аксесуари до твого пристрою та багато іншого.

Завітай у фірмові простори бренду

Також можеш ознайомитись з усією продукцією компанії у фірмових магазинах. Вони присутні в Києві та інших великих містах України. Там отримаєш консультацію фахівців, якщо маєш питання, щодо технології або роботи девайса. Також консультанти професійно почистять твій glo™, розкажуть про відмінності пристроїв та порадять аксесуари. Окрім цього, у фірмовому магазині доступна покупка стіків від 1 пачки, отже маєш можливість самостійно підібрати різні стіки для тестування.

В Україні діє велика мережа точок продажу продукції glo™, яка охоплює АЗС, супермаркети, кіоски та інші магазини. З повним списком усіх можеш ознайомитись за цим посиланням.

* Друг — повнолітній споживач нікотиновмісної продукції.
Оцінити новину:
Щоб оцінити статтю, необхідно авторизуватися
Сподобалася новина? Поділися з другом