Як правильно чистити glo™: зі щіточкою та без неї

Автор
glo™ консультант Знавець інсайтів у світі glo™
Як правильно чистити glo™: зі щіточкою та без неї

Усе про просту процедуру, яка продовжить термін дії твого пристрою.

glo™ призначений для повнолітніх споживачів нікотиновмісної продукції.

Девайс для нагрівання тютюну — це складна сучасна технологія. Тому, як і будь-який інший пристрій, ці девайси потребують догляду. Своєчасна чистка гло зробить сесії приємнішими і дозволить системі працювати якомога довше. 

Загалом, чистити девайс потрібно після кожного 20-го сеансу, тобто після використаної пачки стіків. Тим паче, для догляду за пристроєм є зручні аксесуари*, які можна знайти на сайті glo: 

Розказуємо, як їх використовувати та чи можна чистити glo™ самостійно.

Все про чистку девайсів

Девайс для нагрівання тютюну потрібно чистити регулярно. Так вони працюватимуть довше, а користуватися ними буде приємніше.

Що буде, якщо не чистити гло?

  • Під час використання пристрою може виникати неприємний запах або змінюватися смак стіків;
  • У нагрівальній камері може виникнути нагар, адже туди потрапляють частинки тютюну, паперу та пилу.

Тому виробник рекомендує чистити пристрій для нагрівання тютюну після кожної 20-ї сесії — тобто щоразу, коли закінчується пачка стіків. Є кілька порад для розуміння, коли саме треба чистити пристрій glo™. Наприклад, якщо ти часто використовуєш режим Boost, то догляд за девайсом варто проводити  після кожної 10-ї сесії. Також, коли ти бачиш у нижній частині пристрою темну рідину, або зовні девайс виглядає брудним, — варто подумати про очистку. 

Можна обрати професійну чистку девайсу, або ж здійснити догляд власноруч. 

Спершу розберемося з другим варіантом — як почистити glo™ самостійно? Для цього у стартовому наборі до девайсу йде спеціальна щіточка гло. 

Самостійне обслуговування glo™

Користуватися нею дуже просто — достатньо відкрити верхній і нижній затвори на пристрої, і ретельно прибрати усе зайве із нагрівальної камери. Після цього щіточку потрібно промити проточною водою і дати їй повністю висохнути. Використовувати мокру щіточку не варто — це може пошкодити девайс. 

Інший спосіб — це спеціальні палички для чищення пристрою. Їх можна використовувати, якщо немає щіточки під рукою. Принцип дії той самий — достатньо відкрити затвори на пристрої і за допомогою палички здійснити очистку. Це навіть зручніше, адже палички повністю відтворюють форму циліндра для нагрівання, а після використання їх достатньо просто утилізувати. 

З чого роблять ці палички? Вони просочені спеціальною рідиною для ретельного догляду.  Аби замовити їх онлайн, достатньо зайти в каталог на сайт myogo.com.ua і зробити замовлення. Для всіх користувачів ого клубу (o’go Club) є можливість купувати аксесуари дешево і вигідно: один комплект паличок коштує всього 1 грн 20 коп + 80 накопичених ХР. 

Пам’ятай, що для чищення моноблоку не потрібно використовувати спирт, ацетон, розчинники чи миючі засоби. Вони можуть пошкодити девайс і тоді гарантія на безкоштовний сервіс буде недійсна. Якщо є зовнішні забруднення, їх достатньо протерти сухою тканиною або серветкою. 

device

Професійна чистка девайсів glo™

Для всіх клієнтів бренду існує зручна опція — безкоштовна професійна чистка glo™. Аби нею скористатися достатньо завітати у найближчий фірмовий магазин у форматі studio чи pop-up. Там консультанти зможуть надати твоїй системі професійний та якісний сервіс гло. 

Знайти найближчий фірмовий простір можна, завітавши в інтернет-магазин o`go. Для зручності вибору на сайті можна прочитати опис усіх товарів бренду, знайти потрібну модель та замовити її. Також на сайті my o’go є зручна доставка, якою можна користуватися по всій країні.

* Ця продукція призначена для використання виключно з glo™.
Оцінити новину:
Щоб оцінити статтю, необхідно авторизуватися
Сподобалася новина? Поділися з другом