Вирушаємо у подорож Україною з подушечками VELO

Автор
VELO консультант Твій провідник у світі нікотиновмісних паучів
Вирушаємо у подорож Україною з подушечками VELO

Разом з нікотиновими паучами VELO тебе нічого не буде відволікати від пригод

18+ Цей продукт містить нікотин і викликає залежність. Тільки для повнолітніх осіб, які споживають нікотин.

Для кожного з нас подорож — це унікальна можливість переключитися і на кілька днів відволіктися від звичного ритму. Неважливо, мова про давно заплановану поїздку, чи раптову втечу за місто. Та куди б ти не їхав, ти завжди можеш взяти із собою подушечки VELO, аби не витрачати час і повністю сконцентруватися на нових враженнях.

Нижче підготували для тебе кілька ідей для подорожей, які не потребують багато зусиль і принесуть максимум емоцій.

Ідеї для подорожей Україною

Знайти цікаві місця можна у кожному регіоні України. Варто тільки зібрати необхідні речі, не забути взяти із собою нікотинові паучі та вирушати у потрібному напрямку.

velo tur

Галицькі замки

Наприклад, відправитися у подорож галицькими замками. Олеський, Підгорецький чи Золочівський замки вдасться побачити навіть у межах однієї
мандрівки. Погода в цю пору року додає палацам особливої загадковості та
підкреслює автентичний шарм шляхетних будівель. Знайти їх можна неподалік Львова, тому з будь-якого замку легко дістатися старого міста для ночівлі чи прогулянки.

Вирушаємо у подорож Україною з подушечками VELO

Чернівці та Івано-Франківськ

Коли поїздки до Львова стали вже звичною справою, радимо завітати до
Чернівців або Івано-Франківська. Ці міста потішать дивовижноюа рхітектурою, а вечірня атмосфера не залишає байдужими навіть найбільш досвідчених туристів. Тут ти зможеш поєднати кілька видів активності: музеї, цікава та автентична їжа, гарні фото на старовинних вуличках — рецепт вдалої подорожі.

Вирушаємо у подорож Україною з подушечками VELO

Ретрит у горах

Для тихого спілкування з природою, звичайно ж, варто їхати в Карпати. Тим паче прохолодна погода — ідеальний час, аби спробувати тамтешні чани. Гаряча вода в поєднанні з морозним повітрям неабияк розслабляє, лікує безсоння, заспокоює тривогу і допомагає хоча б на певний час повністю забути про завантаженість великого міста.

Вирушаємо у подорож Україною з подушечками VELO

Музей космосу

У будь-яку погоду можна вирушати до Житомира. Там розташований унікальний музей космонавтики, де зібрані зразки місячного ґрунту, моделі справжніх космічних кораблів і безліч інсталяцій, які неабияк потішать любителів космосу і звичайних мрійників. Варіантів насправді безліч, але є одна порада, як зробити досвід від подорожей ще унікальнішим. Спробуй для кожної мандрівки підібрати різні смаки VELO, які якнайкраще підкреслять твої відчуття від нових вражень.

Вирушаємо у подорож Україною з подушечками VELO

Мандруй зручно з паучами VELO

Нікотинові подушечкиVELO — це справжня знахідка для повнолітніх споживачів нікотиновмісної продукції, курців звичайних сигарет, адже вони не займають багато місця і завжди у тебе під рукою під час подорожі. Їх можна використовувати у поїзді, автобусі чи авто без жодного дискомфорту для людей навколо. Крім того, купити VELO можна на АЗС, у супермаркетах та інших точках продажу вздовж маршруту.

Вирушаємо у подорож Україною з подушечками VELO

Та найкраще — придбати паучі наперед. Найзручніше — через інтернет-магазин oʼgo із безкоштовною доставкою. Там час від часу ти можеш побачити лімітовані новинки, спеціальні пропозиції та корисну інформацію про продукт. Але найголовніше, купуючи на офіційному сайті, ти можеш бути на 100% впевненим, що отримаєш оригінальну продукцію VELO.

Реєстрація на сайті oʼgo потрібна, щоб ми могли верифікувати твій вік. Але також вона відкриває для тебе можливості oʼgo Club — оновленої програми лояльності від oʼgo. Через особистий кабінет на сайті або PWA-додаток ти зможеш накопичувати XP за різні дії. З oʼgo Club ти отримуєш спільноту, де друзі та однодумці обмінюються досвідом, беруть участь у творчих завданнях або купують мерч та аксесуари, а за все це отримують ХР.

Зібрані ХР, згодом можна обміняти на мерч, брендовані товари та сертифікати у мережі українських магазинів, АЗС та онлайн-сервіси, наприклад, ROZETKA, «Алло», «Єва», «Сільпо», MEGOGO.

Оцінити новину:
Щоб оцінити статтю, необхідно авторизуватися
Сподобалася новина? Поділися з другом