Паучі VELO REGULAR: позитивні зміни для шанувальників формату

Автор
VELO консультант Твій провідник у світі нікотиновмісних паучів
Паучі VELO REGULAR: позитивні зміни для шанувальників формату

18+ Цей продукт містить нікотин і викликає залежність. Тільки для повнолітніх осіб, які споживають нікотин.

Ком’юніті o’go постійно вдосконалюється. Наші бренди також не є виключенням. Цього разу позитивні зміни торкнулися найміцніших нікотиновмісних паучів VELO. Так, йдеться саме про формат REGULAR, що включає міцність ULTRA та MAX. Розповідаємо, які нововведення чекають на них у цій статті.

Що нового у VELO REGULAR?

Як відомо, ця лінійка для повнолітніх споживачів, що віддають перевагу найміцнішим паучам. Адже формат пропонує максимальний вміст нікотину та значно вирізняється з-поміж інших, наприклад, розміром паучів. Подушечки з 5 та 6 крапками міцності є найбільшими (за форматом та розміром) серед представлених у продуктовій лінійці VELO.

Однак тепер формат отримав ряд позитивних змін. Завдяки інноваціям вдалося покращити цей продукт, зберігаючи його цінність для найдосвідченіших користувачів VELO. Що це означає? Давай пояснимо детальніше.

По-перше, продукція формату REGULAR тепер виготовляється за новітньою технологією, що дозволяє вдосконалити формат без втручання у його властивості. Інакше кажучи, ми змінили розмір паучів так, щоб твої відчуття при споживанні залишилися такі ж міцні, як і завжди.

По-друге, всі подушечки переймуть зовнішні ознаки лінійки SLIM. Вони стануть меншими за розміром і, як наслідок, комфортнішими у використанні. У такий спосіб оптимізується і вага пауча. Аби різниця була краще зрозумілою, основні моменти наведено нижче.

Urban Vibe

Журавлина

18 паучів у банці -> 20 паучів у банці

REGULAR формат -> SLIM формат

Паучі VELO REGULAR: позитивні зміни для шанувальників формату

X-Freeze

Вибуховий ментол

18 паучів у банці -> 20 паучів у банці

REGULAR формат -> SLIM формат

Паучі VELO REGULAR: позитивні зміни для шанувальників формату

Arctic Frost

Арктичний ментол

18 паучів у банці -> 20 паучів у банці

REGULAR формат -> SLIM формат

Паучі VELO REGULAR: позитивні зміни для шанувальників формату

Тобто, ти все правильно зрозумів(-ла) — окремого формату REGULAR більше не буде. Візьми це до уваги, коли наступного разу будеш купувати собі VELO.

По-третє, самих паучів побільшає. Адже навіть найміцніші продаватимуться по 20 штук в упаковці, замість 18.

VELO

Ну що, як тобі зміни? Відтепер матимеш більше подушечок меншого розміру, а міцність та сама.

Що ж, підсумуємо всі нововведення по подушечкам REGULAR:

  • Зменшення розміру паучів. Тож тепер він відповідає формату SLIM — твій улюблений смак та міцність у ще зручнішому форматі.
  • Більша кількість у банці: 20 подушечок замість 18. Додаткові кілька паучів ніколи не завадять.
  • Нова технологія виробництва, що дозволяє зменшити розмір без змін у міцності формату. ULTRA та MAX все такі ж міцні — для найдосвідченіших користувачів VELO.

VELO ULTRA та MAX: смаки

А ось тут — без радикальних змін, як і раніше можеш придбати ті ж улюблені смаки у найміцніших форматах ULTRA та MAX. Бо нововведення аж ніяк не торкнулися смакових характеристик. Нагадаємо, існує три види подушечок із найбільшою міцністю:

  • URBAN VIBE ULTRA з 5 крапками — яскрава журавлина.
  • X-FREEZE ULTRA з 5 крапками — вибуховий ментол.
  • ARCTIC FROST MAX з 6 крапками — арктична свіжість.

Якщо ти споживаєш паучі SLIM та MINI — перелік смаків також залишився незмінним. Для поціновувачів найменшої міцності є BERRY FROST MEDIUM (лісові ягоди та м’ятно-ментолова прохолода), який ти легко впізнаєш за 2 крапками на упаковці.  Середній формат пропонується в 6 різних смаках. Найновішими з них є CITRUS FROST Х-STRONG і GROOVY GRAPE Х-STRONG.

Де придбати?

Попри зміни, з покупкою VELO не виникатиме проблем. Найзручніше замовити улюблені подушечки в інтернет-магазині на https://myogo.com.ua/. Там завжди представлена повна інформація щодо особливостей та смаків будь-якого продукту. Або ж придивитися гарненький мерч чи інші позиції за ХР, які учасники o’go Club отримують за активність у клубі, включно із купівлею продукції VELO.

Скористайся офлайн-точками, якщо плануєш купити паучі по дорозі додому чи у подорожі. Крім офіційних магазинів, легко знайти VELO в супермаркетах, АЗК або невеликих кіосках з тютюновмісної продукцією.

Оцінити новину:
Щоб оцінити статтю, необхідно авторизуватися
Сподобалася новина? Поділися з другом