Користування пристроями glo™: огляд інструкції, режими та аксесуари

Автор
glo™ консультант Знавець інсайтів у світі glo™
Користування пристроями glo™: огляд інструкції, режими та аксесуари

Пристрої для нагрівання тютюну* — це високотехнологічні системи, а тому, перш ніж їх використовувати, бажано звіритися з інструкцією до них.

glo™ призначений для повнолітніх споживачів нікотиновмісної продукції.

Купуючи нову техніку, ми часто не зважаємо на інструкцію, а звертаємося до неї лише, коли щось іде не так. Проте це не надто вдала стратегія з сучасними технологіями, зокрема й з пристроями гло. Щоб збільшити термін роботи за ним потрібно доглядати та використовувати згідно з інструкцією.

Так, читати довгі документи з технічними характеристиками та правилами користування може бути дуже нудно. Та інструкція до твого моноблоку виглядає зовсім інакше. А у цьому матеріалі ми наведемо її основні моменти. А якщо ти захочеш ознайомитися з повною версією, то памʼятай, що інструкція glo™ зажди йде у комплекті з новим пристроєм.

Також ти можеш знайти їх онлайн:

devices

    Як користуватись?

    Зараз в Україні можна придбати три моделі пристроїв бренду, зокрема й лімітовану колекцію Hyper X2 LEP. Кожен з девайсів має інструкцію користувача. Проте є певні загальні правила для всіх систем. Тож з'ясуймо, як правильно користуватися glo™.

    Перед першим використанням девайсу потрібно переконатися, що він заряджений. Після цього: відсунь затвор, встав стік у нагрівальну камеру та затисни кнопку керування, аби розпочати сесію. Після легкої вібрації можна розпочинати сесію.

    Пристрої працюють у двох режимах: Standart та Boost (для інтенсивнішого насичення). Режим Boost у девайсах серії Hyper запускається окремою кнопкою.

    А власникам Pro Slim потрібно затиснути кнопку керування ще на 4 секунди, та дочекатися другої вібрації. Обраний режим можна визначити за кольором індикатора після початку сесії в залежності від моделі девайсу.

    Усе залежить від обраного режиму та інтенсивності. Середня тривалість сесії в режимі Standart складає до 4 хвилин, а в режимі Boost — до 3 хвилин.

    Про близьке завершення сесії девайс повідомить ще однією вібрацією, а потім автоматично вимкнеться. Обережно дістань використаний стік з нагрівальної камери, адже він може бути гарячим, та викинь його.

    А ось "досвід" можна так інтегрувати: Який саме режим підійде вам, краще за все вирішити з огляду на власний досвід."

    devices

    Як та скільки часу потрібно заряджати гло

    Щоб зарядити пристрій потрібно взяти кабель USB-C та вставити один кінець в USB-порт на девайсі, а інший у блок живлення або у відповідний USB-порт. Час зарядки залежить від моделі девайсу, кабелю та блоку живлення. Наприклад, Hyper X2 та Hyper Air заряджатимуться до 3,5 годин, а Pro Slim до 2 годин. Визначити рівень заряду можна завдяки світловій індикації на пристрої. 

    Обслуговування: чистка гло

    Щоб продукція glo™ слугувала довго за нею потрібно доглядати. Тому тебе точно має цікавити як чистити гло.

    Робити це потрібно після кожної 20-ї сесії, адже на стінках камери збирається нагар. Перед очищенням переконайся, що девайс охолонув після використання (бажано почекати 10 хвилин). Відкрий верхній та нижній затвори, візьми щіточку для чищення, яка йде у комплекті до кожного пристрою, та прочисть систему зверху та знизу. Після використання щіточку гло потрібно промити та висушити.

    Ти завжди можеш замовити спеціальні щіточки для чищення на сайті або відвідати glo studio у твоєму місці, де твій девайс почистять професійно та безкоштовно. До того ж, за такий візит отримаєш + 5 ХР на свій рахунок o’go Club.

    Сервіс та гарантія

    Якщо у тебе виникли проблеми з використанням девайсу ти можеш зателефонувати у Службу підтримки за номером 6006**.

    Для консультації принеси свій девайс у фірмовий простір glo. Актуальні адреси можна знайти на цій інтерактивній мапі. Консультанти проведуть діагностику пристрою, професійну чистку та замінять його у разі потреби. Так, у межах терміну гарантії (12 місяців), glo™ може безкоштовно замінити зламаний девайс, але для цього важливо дотримуватися інструкцій з експлуатації. Пропозиція діє лише за умови реєстрації пристрою. Це можна зробити в особистому кабінеті на сайті myogo.

    Якщо у тебе все ще немає пристрою для нагрівання тютюну, переходь в інтернет-магазин o’go, обирай девайс та ставай учасником o’go club. Тут ти зможеш першим дізнаватися про новинки, знайти нових друзів та цікаве спілкування з однодумцями, а також отримати XP. За активність у клубі бренд нараховує XP, які можна обмінювати на сертифікати у магазини партнерів, аксесуари, фірмовий мерч та навіть сучасні гаджети.

    щоб переглянути

    * glo™ призначений для повнолітніх споживачів нікотиновмісної продукції. ** Дзвінки по Україні безкоштовні. Тільки для повнолітніх.
    Оцінити новину:
    Щоб оцінити статтю, необхідно авторизуватися
    Сподобалася новина? Поділися з другом