Як отримати glo™ на тестування: про послугу тест-драйв

Автор
glo™ консультант Знавець інсайтів у світі glo™
Як отримати glo™ на тестування: про послугу тест-драйв

Все про зручну та недорогу опцію від бренду glo™.

glo™ призначений для повнолітніх споживачів нікотиновмісної продукції.

Сьогодні в асортименті бренду glo™ є три пристрої: glo™ Pro Slim, glo™ Hyper X2 та Hyper AIR. Вони мають різний дизайн, характеристики та навіть різні формати стіків. Щоб користувачу було легше зорієнтуватися у відмінностях девайсів перед покупкою, бренд пропонує недорогу послугу тест-драйву glo™ — це сервіс для майбутніх і вже досвідчених користувачів бренду.

Ця опція допоможе спробувати бажану модель, відчути усі переваги і вирішити, який із девайсів тобі підходить. Тому одразу пропонуємо тобі зайти на розділ сайту із девайсами glo™ і придивитися потрібний пристрій — а ми розкажемо все про те, як і де отримати glo™ послугу тест-драйву.

Як оформити послугу тест-драйв?

Девайси glo™ — це сучасна альтернатива сигаретам* та іншим тютюновим виробам, доступна усім повнолітнім споживачам нікотину. Щодня все більше людей надають перевагу пристроям для нагрівання тютюну. Тому бренд пропонує користувачам послугу тестування пристрою перед купівлею.

Тест-драйв дозволить тобі краще зрозуміти усі переваги пристроїв для нагрівання порівняно зі звичайними сигаретами, а також допоможе визначитися з лінійкою: Pro чи Hyper.

Так, ти зможеш впевнитися, що система нагрівання glo™ Pro Slim відрізняється витонченим дизайном і використовується із тонкими стіками формату «Нано».

У той час, як система glo™ Hyper X2 чи Hyper AIR — це найсучасніші моделі бренду, які сумісні із товстими стіками «Демі».

Є кілька можливостей оформити Тест-драйв glo:

  • Замовити одразу на сайті. Для оформлення тесту на glo Hyper Pro переходь за лінком, а щоб спробувати Pro Slim – клікай сюди.
  • Звернутися у найближчий фірмовий магазин бренду. Сайт myogo підкаже, де його знайти. Просто обирай у переліку своє місто — і побачиш найближчий магазин. Наші консультанти нададуть тобі необхідну інформацію про девайси glo™ і допоможуть обрати потрібний пристрій. Все, що від тебе треба — взяти із собою документи і оформити послугу. Тест-драйв триватиме 21 день і коштує 72 гривні. По закінченню випробування — пристрій потрібно буде повернути у магазин. А ти можеш придбати бажану модель, або ж спробувати іншу пропозицію бренду.

Зазначимо, що стіки glo™ не входять у пропозицію тест-драйву. Тому радимо придбати їх окремо у фірмовому магазині, або онлайн через інтернет-магазин oʼgo.

Де купити пристрій для нагрівання тютюну glo?

Придбати новий пристрій після тест-драйву ти можеш не лише у фірмовому просторі, але й на сайті my oʼgo. Інтернет магазин «ого» (o’go) має одразу кілька переваг. Перш за все, ти можеш обрати потрібний пристрій і купити glo™ онлайн. Доставка від «Нової пошти» чекатиме на тебе у найближчому відділенні.

Крім того, офіційний сайт — це гарантія якісного товару від бренду та актуальної ціни glo™ від виробника.

Та головне — це можливість стати учасником ексклюзивної спільноти oʼgo Сlub, де за відгуки, замовлення та інші активності ти отримуєш ХР, які потім можеш обміняти на сертифікати у мережі магазинів, мерч та аксесуари. А за реєстрацію нового девайсу ти одразу отримаєш 150 ХР.

Детальніше про правила програми лояльності читай за посиланням.

щоб переглянути

* Цей продукт не виключає всі ризики та містить нікотин, що викликає залежність.
Оцінити новину:
Щоб оцінити статтю, необхідно авторизуватися
Сподобалася новина? Поділися з другом