Стіки для glo™: огляд смаків та форматів 2024

Автор
glo™ консультант Знавець інсайтів у світі glo™
Стіки для glo™: огляд смаків та форматів 2024

Тютюновмісні вироби для нагрівання не є цілком безпечними та викликають звикання.

Яким цей рік був для бренду neo™*? Оновлений дизайн, унікальні смаки і розширення лінійки. Читай детальний огляді від o’go.

На новому сайті oʼgo доступний увесь асортимент товарів та актуальних пропозицій бренду glo™ від BAT. Знайти як постійні пропозиції, так і новинки можна на офіційному сайті спільноти. Також саме там першими з’являються нові девайси і стіки glo™.

У 2023-му році стіки до гло почав випускати ще один бренд. Раніше їх можна було знайли лише під маркою neo™, а з березня до списку приєднався американський бренд сигарет Kent. Та це не всі новини. Також цього року з'явилося п’ять нових смаків від neo™ у двох форматах. Тому, перш ніж купити стіки для гло, пропонуємо познайомитися з усіма оновленнями бренду.

Колекція смаків 2023-2024 року

На початку 2023 року на українському ринку зʼявилися тютюнові стіки Kent. Всередині них — збалансована суміш Golden Tobacco, оброблена та висушена під нагрівання.

Стіки Kent
Сьогодні стіки Kent — це три смаки, що сподобаються поціновувачам тютюну без капсул:

  • Kent Demi Bright Tobacco — поєднання тютюну з ванільними нотками;
  • Kent Demi Beryl Green — збалансований смак тютюну і освіжаючого ментолу;
  • Kent Demi Royal Purple — виражений тютюн, аромат ментолу і ягідні відтінки.
Стіки для glo™: огляд смаків та форматів 2023

Hyper X2, Hyper Air або девайсами Hyper (Hyper Plus, Hyper uniq) минулого покоління:
Інші тютюнові вироби додалися і до лінійки від neo™. Загалом це п’ять свіжих смаків для повнолітніх споживачів нікотину: три варіанти «товстих» стіків для девайсів Hyper та два — для користувачів лінійки Pro.

Серед новинок 2023 року, для тих, хто користується Hyper X2, Hyper Air або девайсами Hyper (Hyper Plus, Hyper uniq) минулого покоління:

  • neo™ Demi Pearl Tobacco — делікатний смак тютюну, підкреслений кислинкою лимона;
  • neo™ Demi Bronze Tobacco — всередині них тютюн з нотками горіха та карамелі;
  • neo™ Demi Green Boost — ментоловий смак тютюну з мʼятно-вершковою капсулою.

Також ти можеш обирати серед смаків, що вийшли раніше:

Стіки для glo™: огляд смаків та форматів 2023

Pro Slim (або девайс Pro минулого покоління)
Якщо твій пристрій Pro Slim (або девайс Pro минулого покоління), то радимо звернути увагу на дві новинки 2023 року:

  • neo™ Boost Tropic — фруктові ноти зі смаком кокоса та капсулою ананаса всередині;
  • neo™ Boost Aqua — освіжаючі ванільні з капсулою м’яти та ментолу.

Нагадуємо, що окрім нових смаків, в асортименті є ще 5 варіантів:

  • neo™ Boost Red — стіки зі смаком червоних ягід. Містять капсулу з освіжаючим ягідним ароматом, що балансує смак класичного тютюну.
  • neo™ Boost Royale — містять капсулу з міксом ароматів лісових ягід.
  • neo™ Boost Scarlet — з фруктовими нотами та капсулою зі смаком карамелі.
  • neo™ Rich Tobacco — тютюнові стіки високої насиченості.
  • neo™ Smooth Tobacco — смак класичного тютюну поєднується з кремовими нотками та солодким післясмаком.

Лінійка neo™ boost отримала також і новий дизайн. Тепер вони виглядають більш мінімалістично та преміально, аби краще пасувати твоєму стилю.
Зверни увагу, що на сайті є можливість спробувати різні смаки, адже стіки для пристроїв glo™ тепер продаються у мікс-наборах. Також, купуючи блок стіків, не забувай сканувати пачки через додаток, ділитися досвідом користування та збирати ХР. Experience points можна обмінювати на сертифікати у мережі магазинів, знижки на мерч та аксесуари до твого девайса.

Стіки для glo™: огляд смаків та форматів 2023

щоб переглянути

Формати

Тютюнові вироби сумісні з системами для нагрівання, різняться не тільки смаками, але й форматами. Тому при покупці зверни увагу на тип пристрою, яким користуєшся. Їх є два види: «Демі» і «Нано».

Продукція у форматі «Демі» більша за розміром. Це стіки до Hyper X2 та Air, а також усіх старіших моделей лінійки. До речі, модель X2 зовсім нещодавно отримала оновлення — лімітовану колекцію Hyper X2 LEP, присвячену вогням великого міста. Моноблоки можна придбати у трьох додаткових кольорах:

  • крижаний синій,
  • пекучий червоний,
  • пряний золотий.

Інший формат має назву «Нано». Це тонкі стіки для glo Pro Slim. Завітавши у каталог на цьому сайті, можна побачити сім смаків у цьому форматі.

Яким би не був пристрій, перше, що варто зробити після покупки — зареєструвати девайс на сайті. Унікальний код для активації знайдеться на зворотній стороні коробки. Тільки так активується гарантія і стануть доступні безкоштовні послуги та сервіс для користувачів. Також, реєструючись, покупець стає учасником o’go Club — і отримує ХР за подальшу активність у клубі.

Де придбати?

Знайти тютюнові вироби, сумісні з твоїм пристроєм, можна на АЗС, у супермаркетах, спеціалізованих магазинах та кіосках. Та якщо тебе цікавить, скільки коштує пачка, радимо насамперед перевірити офіційні простори та сайт. Саме там вказана актуальна ціна на стіки для гло. В інших місцях вартість може відрізнятися та залежить від рішення торгової мережі.

Найвигідніше купувати в інтернет-магазині oʼgo. Окрім фіксованої ціни від виробника, тут можна прочитати опис потрібного товару та побачити свіжі фото пристроїв та іншої продукції. На сайті також доступна зручна безкшотовна доставка (від 399грн) у будь-яку точку України, де працюють відділення «Нової пошти». Іще одна важлива перевага — на сайті My o’go можна керувати своїми ХР та накопичувати їх, виконуючи певні дії. XP можна обміняти на мерч та аксесуари до твого девайса, а також на сертифікати у популярні мережі магазинів.

* Тютюновмісні вироби для нагрівання не є цілком безпечними та викликають звикання.
Оцінити новину:
Щоб оцінити статтю, необхідно авторизуватися
Сподобалася новина? Поділися з другом