Сервіси з кастомізації девайсів glo™ в Україні

Автор
glo™ консультант Знавець інсайтів у світі glo™
Сервіси з кастомізації девайсів glo™ в Україні

Ти — творча натура й прагнеш виділятися серед інших? Зроби свій девайс унікальним завдяки сервісам із кастомізації!

glo™ призначений для повнолітніх споживачів нікотиновмісної продукції.

У 2023 році бренд glo™ зустрів свій перший великий ювілей на українському ринку — 5 років. Протягом усіх 5 років glo™ в Україні кількість повнолітніх користувачів продукції невпинно зростала, а компанія розвивалася та здобувала новий досвід. Користувачі довіряють glo™, адже компанія регулярно презентує нові технологічні девайси для вживання тютюну без диму* та попелу**.

Ще один важливий фактор прихильності повнолітніх споживачів нікотину в Україні — якісний та широкий вибір сервісів для користувачів бренду. Про це й поговоримо.

Що таке фірмові простори?

Перший фірмовий простір glo studio відкрив свої двері ще у 2018 році в Києві. З того часу мережа розширилася до 55 фізичних точок, де можна придбати пристрої для нагрівання тютюну гло, аксесуари***, продукцію VELO та стіки для glo™. Тут ти знайдеш повний асортимент товару, включно з лімітованими серіями девайсів Hyper X2 LEP.

Такі простори можна розділити на дві категорії: великі та затишні studio та компактні острівки pop-up. Вони присутні у багатьох великих містах України, тому ти зможеш отримати якісний сервіс від glo™ у Києві, Харкові, Львові, Дніпрі та інших куточках країни. Ознайомитися з повним переліком фірмових просторів можна на цій інтерактивній мапі

Сервіси у фірмових просторах

Гравіювання пристрою. Усі ми прагнемо виділятись. І бренд дає таку можливість завдяки послузі гравіювання. Ти можеш нанести на девайс унікальний малюнок або напис, який сам забажаєш. Просто надішли або принеси у цифровому вигляді бажане зображення в одну з чотирьох студій, у яких доступна ця послуга, а наші консультанти перенесуть його на пристрій протягом кількох хвилин. А якщо ідей бракує — завжди можна обрати із запропонованих варіантів на місці.

Крім того, glo™ нещодавно презентував новинку — український шрифт, створений у межах проєкту «Візуальний код українців». Це переосмислення історичних українських шрифтів у сучасному дизайні. Ти можеш замовити будь-яку фразу до 3 слів і ми вигравіюємо її українським шрифтом на твоєму пристрої.

Кастомізація плівкою. Ще одна дуже крута пропозиція від glo™. Усі споживачі мають різні смаки, тому glo™ пропонує змінити колір корпусу твого пристрою завдяки захисному покриттю. Завітай у фірмовий простір, обери дизайн та залиш свій моноблок нашим фахівцям, вони зроблять усе за лічені хвилини. А якщо з часом ти захочеш повернутися до оригінального кольору — не проблема, захисне покриття дуже легко знімається.

Професійна чистка пристрою. Відчуваєш, що не можеш самостійно ретельно очистити свій пристрій за допомогою щіточки для чищення glo? Принось його у фірмовий простір. Консультанти проведуть професійну чистку і ти отримаєш готовий до використання моноблок.

Переробка старого девайсу. Якщо ти користуєшся пристроями glo™, то повинен знати, що їх не бажано викидати у смітник, адже вони потребують спеціальної утилізації. Якщо у тебе є старий девайс, який ти вже не використовуєш, принось його у фірмовий магазин та віддавай на переробку. Адже ти, як і ми, піклуєшся про екологію, а ми за це додамо ще 50 ХР на твій рахунок o’go Club.

 Щоб скористатися будь-яким з цих сервісів, тобі не потрібно заздалегідь бронювати студію або платити: усі ці послуги абсолютно безкоштовні. Навпаки, за користування безкоштовними сервісами ти щоразу отримуватимеш по 5 ХР на рахунок o'go Club. Але зверни увагу, що не в кожному просторі доступні всі сервіси. Наприклад, гравіювання можна зробити у 4 студіях у великих містах України. Щоб уточнити, де найближчий сервісний центр glo™, у якому доступна послуга, можеш зателефонувати до Служби підтримки за номерами 0 800 50 90 80 або 6006****.

Накопичуй XP, користуючись сервісами

Оскільки ти вже перебуваєш на сайті myogo, ймовірно ти чув про закритий майданчик для повнолітніх користувачів нікотиновмісної продукції — o'go club. У цьому клубі ти можеш знайти спілкування з однодумцями, дізнатися першим про унікальні пропозиції та отримувати XP за активність.

Усе, що тобі потрібно, це пройти реєстрацію на сайті. Після цього ти отримаєш доступ до інтернет-магазину o’go та можливість накопичувати XP. Це Experience points, які можна обміняти на унікальний мерч, аксесуари, сучасні гаджети або сертифікати в партнерські магазини. Свій баланс ти можеш перевірити в особистому кабінеті.

Збирати XP дуже просто: ти можеш купувати на сайті***** (VELO та аксесуари glo), приводити друзів, залишати відгуки, проявляти свою творчість або користуватися безкоштовними сервісами у фірмових просторах бренду.

щоб переглянути

* У порівнянні зі звичайною сигаретою під час куріння. Цей продукт не виключає всі ризики та містить нікотин, що викликає залежність. ** Нагріває тютюн, без горіння. Цей продукт не виключає всіх ризиків та містить нікотин, що викликає залежність. *** Ця продукція призначена для використання виключно з glo™. **** Дзвінки по Україні безкоштовні. Тільки для повнолітніх. Служба підтримки працює щодня з 08:00 до 21:00. ***** XP не нараховуються за придбання пристроїв glo та тютюнової продукції (стіків).
Оцінити новину:
Щоб оцінити статтю, необхідно авторизуватися
Сподобалася новина? Поділися з другом