Правила вибору стіків для glo™: міцність, формат та як користуватися

Автор
glo™ консультант Знавець інсайтів у світі glo™
Правила вибору стіків для glo™: міцність, формат та як користуватися

2 формати, 26 різних смаки — розповідаємо, як правильно підібрати стіки* для glo™.

glo™ призначений для повнолітніх споживачів нікотиновмісної продукції.

Останнім часом все більшої популярності набуває новий спосіб споживання нікотину — через пристрої для нагрівання тютюну. Різницю можна зрозуміти вже з назви. Завдяки сучасним технологіям такі девайси, до яких належить зокрема glo™, не спалюють тютюн, а нагрівають його до температури 250-280 °C. При цьому вивільняється нікотин, але завдяки відсутності горіння немає диму, попелу** та менше неприємного запаху***.

Зрозуміло, що звичайні сигарети не підійдуть для використання з новітніми пристроями. Для цього існують стіки для glo™, які створені з високоякісних сортів тютюну та оброблені так, аби вивільняти нікотин за відносно низьких температур.

Як обрати?

Зазвичай ті, хто вже тривалий час користуються пристроями для нагрівання тютюну, мають кілька улюблених смаків стіків для гло. Якщо ж ти лише знайомишся з усією різноманітністю смаків, тобі варто уважно прочитати цю статтю.

У першу чергу розберімося з видами тютюнових виробів. Вони є у двох форматах: «Демі» («Товсті стіки») та «Нано» («Тонкі стіки»). Перші сумісні з девайсами серії Hyper, другі — з пристроями Pro та Pro Slim. Ці тютюнові вироби відрізняються розміром та діаметром, тому використати їх з несумісними пристроями не вийде.

Тютюнові вироби формату «Демі» на 15% товщі та містять на 30% більше тютюну. Їх можна знайти в Україні у 15 смаках, які умовно діляться на кілька категорій:

  • Тютюнові стіки — 6 смаків тютюну з високою та середньою міцністю для поціновувачів класики. Тут ти знайдеш варіації з легкими кремовими нотками, анісовим післясмаком та багато іншого. Всі вони не містять капсул.
  • Тропічні стіки — тут тютюн середньої міцності, доповнений однією або двома ароматизованими капсулами. Ти можеш експериментувати зі смаками, активуючи або не активуючи капсули.
  • Ягідні та ментолові стіки — у цьому продукті також тютюн середньої міцності, який має різні аромати. Його можна доповнити м'ятними або ягідними капсулами.
  • Kent — 7 смаків від відомого американського бренду. Тут ти знайдеш звичайний класичний тютюн, ментолову свіжість та ягідно-ментоловий мікс.

«Нано» менші за розміром та підійдуть тим, хто бажає меншого насичення. У цьому форматі є 7 смаків у двох категоріях:

  • Тютюнові стіки — два смаки класичного тютюну з невеликою міцністю. Без капсул. Підійдуть для тих, хто любить м'який смак.
  • Ягідні та фруктові стіки — 5 різноманітних варіацій з насиченістю тютюну нижче середнього. Їх смак доповнюють різноманітні капсули: ананасові, м'ятні, ягідні та інші.

Повний опис кожного зі смаків ти можеш знайти в каталозі. Там же ти знайдеш відповідь на запитання «Скільки коштують стіки?» та їх фото. Також glo™ регулярно презентує новинки, тому стеж за сторінкою, аби не пропустити нові смаки.

Якщо тобі важко визначитися з улюбленим видом тютюнової продукції, ти можеш придбати блок стіків з різними смаками. Такі набори містять від 2 до 5 видів, об'єднаних однією тематикою. А якщо ти вже знайшов свого фаворита, замовляй блок стіків, аби завжди мати їх під рукою.

tastes

щоб переглянути

Як користуватись?

Усе дуже просто. Перш ніж робити покупку переконайся, що цей формат підходить твоєму девайсу. Перевір заряд пристрою, відсунь затвор та обережно встав стік в отвір. Запусти моноблок та дочекайся вібрації, яка означатиме початок сесії.

Якщо користуєшся продуктом з капсулою, можеш активувати її, натиснувши на спеціальне зображення на фільтрі до характерного кліку. При цьому ти сам вирішуєш у який момент сесії «лопнути» ароматизовану кульку.

Після завершення сесії вийми використаний продукт із нагрівальної камери. Але будь обережним, адже він все ще може бути гарячим. Можеш сміливо викидати його у смітник або попільничку, адже використати його повторно не вийде.

Правила вибору стіків для glo™: міцність, формат та як користуватися

Як придбати?

Найпростіший спосіб — купити стіки для гло в інтернет-магазині o’go. Ти можеш оформити замовлення онлайн у будь-який зручний для тебе час та замовити доставку «Новою Поштою» у своє місто. Окрім зручності, замовлення на сайті myogo — це гарантія того, що ти отримаєш оригінальний продукт.

Не потрібно забувати і про закритий o’go club. Аби вступити до нього потрібно увійти на сайт myogo та зареєструвати девайс. Після цього ти отримуватимеш XP за активність на сайті, які зможеш обміняти на корисні аксесуари****, сучасні гаджети та багато іншого. Наприклад, лишай відгуки про задоволеність продукцією через сканування пачок та отримуй ХР.

* Тютюновмісні вироби для нагрівання не є цілком безпечними та викликають звикання. ** Нагріває тютюн, без горіння. Цей продукт не виключає всіх ризиків та містить нікотин, що викликає залежність. *** У порівнянні зі звичайною сигаретою під час куріння. Цей продукт не виключає всі ризики та містить нікотин, що викликає залежність. **** Ця продукція призначена для використання виключно з glo™.
Оцінити новину:
Щоб оцінити статтю, необхідно авторизуватися
Сподобалася новина? Поділися з другом