Як нікотинові паучі VELO з'явилися в Україні

Автор
VELO консультант Твій провідник у світі нікотиновмісних паучів
Як нікотинові паучі VELO з'явилися в Україні

Історія та правила використання безтютюнових паучів.

18+ Цей продукт містить нікотин і викликає залежність. Тільки для повнолітніх осіб, які споживають нікотин.

Нікотинові паучі VELO з'явилися в Україні лише 4 роки тому — у 2019 році їх презентувала компанія «ВАТ». Та схожий за способом використання продукт відомий світу уже понад 400 років. Ще у 17 столітті його винайшли у Скандинавії, як альтернативу класичному курінню. Шведи наповнювали тютюном паперові мішечки та розміщували їх між верхньою губою та яснами. Цей спосіб споживання нікотину існує й досі та має назву снюс. 

У цьому матеріалі розповідаємо, що таке VELO та у чому його відмінність від шведського снюсу.

Нікотин без горіння

VELO — це також паперові саше, які потрібно розміщувати між верхньою губою та яснами. Оригінальну технологію VELO також винайшли у Швеції*. Проте на цьому збіги закінчуються. Хоча продукти і мають схожий спосіб використання, нікотинові подушечки — це не снюс. Принципова різниця між ними у тому, що всередині VELO повністю відсутній тютюн. Але тоді з чого роблять паучі? 

Нікотин для них отримують з рослини Nicotiana Tabacum. При цьому стовбур, листя, коріння та інші частини рослини не потрапляють у продукт. У цьому його основна відмінність не лише від снюсу, але й від більш традиційних способів споживання нікотину. Так, наприклад, при горінні сигарет, саме ці частини рослини створюють характерний дим і виділяють смоли.

Як ти вже зрозумів, диму та попелу** під час вживання подушечок немає. Ще одна важлива деталь полягає у тому, що у складі відсутній тютюн. Тобто використання не впливає на зубну емаль, а значить є безпечним для твоєї усмішки.

pro velo

Що ще варто знати?

Назва VELO походить від англійського слова «velocity», яке перекладається як «швидкість». Це один з важливих принципів бренду, адже завдяки продуманій упаковці, використовувати паучі VELO можна швидко та легко. Крім цього на кожній банці є маркування, яке підкаже, як обрати продукт з потрібною міцністю. Кожна упаковка має крапки, що позначають кількість нікотину в паучах. Більше крапок — більша міцність. Для новачків підійде продукт з двома крапками, а найміцніші смаки ВЕЛО позначаються аж шістьма. Щоб дізнатися більше, переходь на сайт, де є детальний опис усіх товарів бренду. 

Зручність використання і сучасні підходи — причина, чому все більше користувачів обирають цю альтернативу сьогодні, у 2023-му році.

Як нікотинові паучі VELO з'явилися в Україні

Де придбати?

Придбати нікотинові саше можна на АЗС, у супермаркетах та спеціалізованих магазинах. Радимо завітати у офіційні точки продажу VELO. Адже магазин бренду — це гарантія, що ти точно отримаєш оригінальний товар, а також знайдеш вигідні пропозиції зі знижкою. 

Найкраще купувати саше через офіційний сайт бренду: наразі це 2 портали — go-velo.com.ua та мультибрендова платформа myogo.com.ua. Там ти можеш легко купити VELO онлайн. Логістичний партнер бренду «Нова Пошта» доставить замовлення у будь-яке місто України, де працюють відділення. Усе, що тобі потрібно — це зайти на сайт, відкрити каталог, обрати потрібні паучі. Курʼєр поштового оператора привезе покупку у відділення або додому. Тобто вже через кілька днів ти отримаєш замовлення, де б ти не був.

Якщо виникнуть будь-які запитання — звертайся у сервіс з підтримки клієнтів за телефоном 6006. Дзвінки безкоштовні. Тільки для повнолітніх. 

* Безтютюнові нікотиновмісні паучі були винайдені у Швеції. Інформацію про виробника шукайте на упаковці. ** Цей продукт не виключає всі ризики та містить нікотин, що викликає залежність.
Оцінити новину:
Щоб оцінити статтю, необхідно авторизуватися
Сподобалася новина? Поділися з другом