Правила активності «Хроніки унікальності»

(далі – “Правила” та “Активація” відповідно)

1. Загальні положення.

1.1. Активацію проводиться товариством з обмеженою відповідальністю «Бритіш Американ Тобакко Сейлз Енд Маркетинг Україна» (код ЄДРПОУ 40102602), адреса: 01014, м. Київ, вул. Болсуновська, 13-15 (далі – «Замовник»).

1.2. Організатором Активації є Товариство з обмеженою відповідальністю «ІНІШЕЙТІВ МЕДІА» (код за ЄДРПОУ 41529491), адреса: 03067, м. Київ, вул. Гарматна, будинок 4 (далі – «Організатор»)

1.3. Виконавцями Активації є (надалі разом – «Виконавці»):

1.3.1. Товариство з обмеженою відповідальністю «ОДДІ ЕДЖЕНСІ» (ЄДРПОУ 43685062), адреса: 03124, м. Київ, бульвар Вацлава Гавела, 8, корпус 17, приміщення № 304 (далі – «Виконавець-1»).

1.3.2. ФОП Гуртовий, місцезнаходження: м. Київ, вул. Володимирська, буд.101, Нежиле приміщення №10-офіс, адреса для листування: 03193, м. Київ, вул. Дмитра Луценка 10А, кв. 54, Тел. +38 (050) 927 3513 (далі – «Виконавець-2»).

1.3.3. Товариство з обмеженою відповідальністю «СЕРВІС-ЦЕНТР» (ЄДРПОУ 25200384), адреса: 04050, м.Київ, вулиця Тургенівська, будинок 71 (далі – «Виконавець-3»).

2. Умови проведення Активації.

2.1. Активація проводиться з 19 січня 2024 року з моменту публікації умов Активації до 17:00 години 29 січня 2024 року (далі - “Строк проведення Активації”).

2.2. Територія проведення Активації: Активацію проводиться по всій території України, за винятком: тимчасово окупованих територій і території громад у районах воєнних (бойових) дій, та тих, на яких на період проведення Активації ведуться бойові дії*. Активацію проводиться у мережі Інтернет, в офіційній Telegram-спільноті «Майстерня» (https://t.me/maeisternya_bot), на сторінці myogo.ua в соціальній мережі Instagram (https://www.instagram.com/myogo.ua)

*Це тимчасове вимушене обмеження, встановлене виключно з міркувань безпеки мешканців вказаних регіонів та неможливості з боку Замовника, Організатора і Виконавців Активації гарантувати належне його проведення на вказаних територіях, з урахуванням особливостей мережі Інтернет.

2.3. Активацію проводиться з метою для підвищення обізнаності та просування на території України серед повнолітньої аудиторії тм “o’go” та вебсайту бренду тм “o’go” https://myogo.com.ua.

3. Вимоги до учасників Активації.

3.1. Учасником Активації вважається особа, яка відповідає вимогам п. 3 цих Правил та належним чином виконала всі вимоги цих Правил.

3.2. До участі в Активації запрошуються особи від 18 років, які проживають на Території проведення Активації, є зареєстрованими користувачами соціальної мережі Instagram (http://www.instagram.com) із відкритим публічним профілем (аккаунтом) та/або зареєстрованими користувачами сервісу для обміну повідомленнями Telegram (при чому профіль Учасника має бути відкритий для перегляду та надсилання повідомлень протягом всього Строку проведення Активації) та є споживачами нікотиновмісної продукції. Вік Учасників визначається станом на дату початку Строку Активації.

3.3. Учасниками Активації не визнаються та не можуть бути такі особи незалежно від виконання ними умов цих Правил:

3.3.1. Працівники Замовника/Організатора/Виконавців Активації, інші пов’язані з ними особи, працівники будь-яких інших осіб, які беруть участь у підготовці та проведенні Активації, їхні діти та родичі.

3.3.2. Особи віком до 18 років, обмежено дієздатні та недієздатні особи.

3.4. Учасники Активації під час участі в Активації зобов’язуються:

3.4.1. Дотримуватися вимог цих Правил та норм чинного законодавства України.

3.4.2. Вказувати повні, коректні та достовірні відомості, що вимагаються згідно з цими Правилами.

3.4.3. Свідомо не завдавати незручностей та не чинити перешкод іншим учасникам Активації.

3.4.4. Не чинити дій, що ставлять під сумнів правомірність участі такого учасника в Активації.

3.5. Беручи участь в Активації, учасник Активації погоджується та підтверджує факт ознайомлення й повної згоди з цими Правилами.

3.6. Надання учасником Активації недостовірних/некоректних даних, вказаних для участі в Активації, зокрема щодо його віку, засобів зв’язку з таким учасником Активації, звільняє Замовника/Організатора та Виконавців від обов’язку вручити подарунок Активації, і такий учасник Активації втрачає право на отримання подарунка Активації.

3.7. Замовник залишає за собою право відсторонити від участі в Активації учасників Активації, які порушили обов’язки, передбачені в цих Правилах, не надали на запит Замовника, або Організатора, або Виконавців документів, що підтверджують вік, довідки про присвоєння РНОКПП.

3.8. Учасник Активації, що не виконує/неналежно виконує умови цих Правил, втрачає право на подальшу участь в Активації та на отримання подарунку Активації.

4. Умови участі в Активації

4.1. Учасники Активації можуть брати участь у ньому у соціальній мережі Instagram та/або у сервісі для обміну повідомленнями Telegram. Для участі в Активації , протягом Строку проведення Активації, зазначеному в п. 2.1. цих Правил, Учаснику необхідно:

4.1.1. У соціальній мережі Instagram:

  1. Викласти на сторінці Учасника в Instagram публікацію-сторіс з розповіддю про свою історію унікальності. Кількість таких публікацій не обмежена, при цьому, для визначення переможців Активації враховуються не більше 1 такої сторіс, опублікованої одним Учасником Активації протягом кожної доби Строку проведення Активації. Чим більше публікацій-сторіс з історією, тим більше шансів в Учасника виграти.
  2. На даній сторіс відмітити офіційну сторінку ТМ «o’go» в Instagram (https://www.instagram.com/myogo.ua/ ) та додати хештег #myogo
  3. «Відмітити» свого «друга*» під постом про Активацію на сторінці ТМ «o’go» в соціальній мережі Instagram (https://www.instagram.com/myogo.ua/)
  4. Підписатися на сторінку ТМ «o’go» в соціальній мережі Instagram (https://www.instagram.com/myogo.ua/).

*друг – повнолітній споживач нікотиновмісної продукції, який є користувачем соціальних мереж Instagram та Telegram. Відмічаючи свого «друга*» під постом із Активністю на сторінці бренду ТМ «o’go » в соціальній мережі Instagram (https://www.instagram.com/myogo.ua/) Учасник тим самим підтверджує, що він належним чином повідомив таку особу про умови цих Правих та отримав її безумовну згоду на згадування такої особи у дописі, зазначеному в п. 4.1.1. Правил. Учасник особисто несе відповідальність за будь-які можливі порушення прав такої особи у зв’язку участю Учасника в Активації, в тому числі, у зв’язку із згадуванням такої особи у дописі, зазначеному в п. 4.1.1. Правил. Організатор/Виконавці/Замовник не несуть відповідальності за порушення Учасником обов’язку, встановленого в цьому пункті Правил.

та/або

4.1.2. У сервісі для обміну повідомленнями Telegram - в офіційній Telegram-спільноті «Майстерня» (https://t.me/+r_xsJ0VKw4xmN2Uy), доступ до якої здійснюється через Telegram-бот (https://t.me/maeisternya_bot) за умови реєстрації та підтвердження віку на сайті https://myogo.com.ua/ (надалі за текстом – «Офіційна Telegram-спільнота «Майстерня»):

1) У коментарях під дописом з умовами Активації в Telegram-спільноті "Майстерня", розповісти свою історію унікальності. Для визначення переможців Активації враховується не більше 1 коментаря від кожного Учасника Активації. 2) Підписатися на офіційну Telegram-спільноту «Майстерня» (https://t.me/+r_xsJ0VKw4xmN2Uy), доступ до якої здійснюється через Telegram-бот (https://t.me/maeisternya_bot) за умови реєстрації та підтвердження віку на сайті https://myogo.com.ua/.

4.2. Кожен Учасник може брати участь в Активації використовуючи обидва або будь-який зі способів, зазначених п.п. 4.1.1. та 4.1.2. цих Правил.

5. Дата оголошення Переможця Активації та визначення Подарунку.

5.1. Оголошення Переможців Активації здійснюється Виконавцем-1 та Виконавцем-2 31 січня 2024 року шляхом публікації відповідного повідомлення на сторінці ТМ «o’go» в соціальній мережі Instagram у сторіз (https://www.instagram.com/myogo.ua/), та шляхом публікації допису з відповідним повідомленням в Офіційній Telegram-спільноті «Майстерня», а також шляхом відправки персональних повідомлень на аккаунт Переможця в Telegram та/або Instagram;

5.2. Серед Учасників проводитиметься розіграш таких Подарунків:

5.2.1. Електронний сертифікат на майстер-клас від Руслана Махова та нарахування Переможцю 1000 ХР в програмі лояльності «o’go club» (надалі за текстом – «Подарунок -1»).

5.2.1.1. Сертифікат, що входить до Подарунку-1, передбачає можливість участі у майстер класі Переможця, якому вручений такий сертифікат, та/або, за бажанням Переможця, однієї повнолітньої особи, визначеної таким Переможцем, за умови попереднього підтвердження особи та повнолітнього віку шляхом пред’явлення документів, що посвідчують особу представникам Замовника .

5.2.1.2. Кількість Подарунків-1 - 5 штук.

5.2.2. Картина від Артура Солецького у кількості 1 штуки та нарахування Переможцю 1000 ХР у програмі лояльності «o’go club» (далі по тексту – “Подарунок-2”).

5.2.3. 1000 ХР програми лояльності «o’go club» (далі по тексту – “Подарунок-3”), кількість Подарунків-3 – 4 штуки.

5.3. Для отримання 1000 ХР Переможець має бути зареєстрованим та верифікованим учасником програми лояльності «o’go club».

5.4. Загальна кількість Переможців, що визначаються серед Учасників взяли участь в Активації на офіційній Telegram-спільноті «Майстерня» та офіційному Instagram акаунті ТМ «o’go» складає: 10 Переможців. Кількість Подарунків Активації обмежена і складає зазначену вище кількість. Грошові еквіваленти подарунків не вручаються.

5.4. Фонд Подарунків Активації створюється за рахунок коштів Замовника Активації і використовується виключно для надання Подарунків Переможцям Активації.

5.5. Замовник Активації на власний розсуд визначає детальні характеристики Подарунків (в т.ч. виробника, колір, розмір тощо).

5.6. Подарунки обміну та поверненню не підлягають. Заміна Подарунків грошовим або будь-яким іншим еквівалентом не допускається. Грошовий еквівалент Подарунків не нараховується та не виплачується.

5.7. Відповідальність за якість товарів/послуг, що надаються у якості Подарунків, передбачених у цих Правилах та/або за результат використання Подарунків, несе виробник таких товарів/виконавець таких послуг.

5.8. Подарунки, які залишилися не використаними, використовуються Замовником на його власний розсуд.

5.9. Один учасник може бути визнаний Переможцем Активації тільки один раз.

6. Порядок визначення Переможців та вручення Подарунку Активації.

6.1. Переможець Активації – це учасник Активації, що отримав право на отримання Подарунку Активації.

6.2. Визначення Переможців Активації здійснюється шляхом обробки відповідного списку Учасників, що виконали умови цих Правил, за допомогою спеціального сайту Random.org, який випадковим чином визначає Переможців серед усіх, хто виконав всі умови Активації.

6.3. Список Учасників для Random.org формується Виконавцем-2 шляхом об’єднання списку ніків (псевдонімів, імен під якими зареєстровані) Учасників Активації у Telegram, які залишили коментарі під постом про Активацію та виконали всі умови, та списку ніків Учасників Активації в Instagram, які відмітили друга, поділилися історією в сторіс та виконали всі умови участі у Активації. При цьому, нік Учасника, що бере участь у Активації у соціальній мережі Instagram, включається до такого списку стільки разів, скільки такий учасник виконав умови п.4.1.1. цих Правил.

6.4. Визначення Переможців буде проведено відповідно до дат зазначених у п. 5.1 цих Правил.

6.5. Переможцями Активації визнаються Учасники, які відповідають вимогам даних Правил та які виконали умови, зазначені в п. 4.1.1. та/або 4.1.2. Правил у Строк проведення Активації, при цьому:

6.5.1. Переможцем Активації, що має право на отримання Подарунку-2, визначається Учасник, під порядковим номером 1 (один) у списку усіх Учасників після його обробки за допомогою сервісу random.org;

6.5.2. Переможцями Активації, що мають право на отримання Подарунку-1, визначаються Учасники під порядковими номерами з 2 (другого) по 6 (шостий) включно у списку усіх Учасників після його обробки за допомогою сервісу random.org;

6.5.1. Переможцями Активації, що мають право на отримання Подарунку-3, визначаються Учасники під порядковими номерами з 7 (сьомого) по 10 (десятий) включно у списку усіх Учасників після його обробки за допомогою сервісу random.org.

6.6. Результати визначення Переможців Активації є остаточними й оскарженню не підлягають.

6.7. Інформування та оголошення Переможців Активації буде здійснено у дату, вказану у п.5.1. Правил, шляхом відправки персонального повідомлення на акаунт Переможця в Telegram та/або Instagram.

6.8. Подарунок вручається виключно Переможцям без права передачі його третім особам. Замовник має право розпоряджатися незатребуваними або неврученими з незалежних від Замовника причин подарунками Активації на власний розсуд.

6.9. Вручення Подарунків Активації

6.9.1. Вручення Електронного сертифікату, що входить до Подарунку-1, здійснюється Виконавцем-3 після надання відповідним Переможцем усієї інформації/документів, передбачених цими Правилами, шляхом відправки такого Електронного сертифікату на акаунт відповідного Переможця в Telegram та/або Instagram. Зобов’язання Виконавця-3 по врученню вважаються виконаними, а Електронний сертифікат вважається врученим Переможцю з моменту його відправлення Виконавцем-3 на акаунт відповідного Переможця в Telegram та/або Instagram.

6.9.2. Вручення Картини, що входить до Подарунку-2, здійснюється Виконавцем-3 після надання відповідним Переможцем усієї інформації/документів, передбачених цими Правилами, шляхом відправлення зазначеної Картини засобами служби «Нова пошта» до відділення, зазначеного відповідним

Переможцем Активації або кур’єром на адресу, зазначену відповідним Переможцем – на вибір Виконавця-3. Зобов’язання Виконавця-3 по врученню вважаються виконаними, а Картина вважається врученою Переможцю з моменту її передачі Виконавцем-3 на відправлення до служби «Нова пошта». Отримання Картини у служби «Нова пошта» здійснюється Переможцем у відповідності до правил служби.

6.9.3. Вручення 1000 ХР програми лояльності «o’go club», що входять до Подарунків, здійснюється Замовником шляхом нарахування таких ХР на відповідний акаунт програми лояльності «o’go club».

6.10. Вручення (надсилання) Подарунків здійснюється виключно в межах Території проведення Активації.

6.11. Право власності на відповідний Подарунок переходить до Переможця з моменту вручення йому такого Подарунку, Переможець самостійно вживає усіх заходів, пов’язаних з отриманням, реалізацією та користуванням належним йому Подарунком.

6.12. Організатор/Замовник/Виконавці Активації не несуть відповідальності за подальше використання Переможцями Подарунків після їх вручення та/або за неможливість Переможцями скористатися належним їм Подарунками з будь-яких причин.

6.13. Беручи участь у Активації, учасники Активації надають Замовнику дозвіл на використання їхніх прізвищ, імен та по батькові, імен користувачів, під якими вони зареєстровані у Telegram та/або Instagram, фото користувачів, шляхом оголошення таких імен користувачів на сторінці в Instagram @myogo.ua та в офіційній Telegram-спільноті «Майстерня» на території всього світу. Учасники також надають Замовнику та третім особам – підрядникам Замовника дозвіл на публічний показ, відтворення, розповсюдження в будь-який спосіб їхніх імен користувачів, під якими вони зареєстровані у мережі Telegram та Instagram, їхні фото з метою виконання умов Активації та з метою рекламування Активації і діяльності Активації й таких третіх осіб. Надання такої згоди та гарантій розглядається в розуміння ст. 296 Цивільного кодексу України та ст. 8 Закону України «Про рекламу». Зазначені дозволи на використання даних учасників надаються без обмеження по строку.

6.14. Переможці Активації у строк та у спосіб, повідомлений Замовником, повинні надати копію/фото документу, що підтверджує вік та особу Переможців, а також копію/фото довідки про присвоєння реєстраційного номеру облікової картки платника податків (РНОКПП).

6.15. У випадку неотримання відповіді та запитуваних даних від Переможців Активації протягом 24 годин, Замовник залишає за собою право вибрати серед Учасників інших Переможців у спосіб, визначений цими Правилами або розпорядитися невитребуваним Подарунком на власний розсуд.

6.16. Надання Учасниками Активації недостовірних/некоректних даних для участі в Активації, в тому числі щодо засобів зв’язку з таким Учасником Активації та/або ненадання/ надання недостовірних документів, передбачених п. 6.13. та п. 6.14. цих Правил, звільняє Замовника та Виконавця від обов’язку надати подарунок Активації, і такий учасник Активації втрачає право на отримання Подарунку Активації.

7. Інформування щодо Правил Активації.

7.1. Інформування щодо цих Правил Активації здійснюється на офіційному сайті Замовника - myogo.com.ua з розміщенням посилання в профілі в Instagram myogo https://www.instagram.com/myogo.ua/ та в Офіційній Telegram-спільноті «Майстерня».

7.2. Правила Активації можуть бути змінені та/або доповнені Замовником Активації протягом всього періоду проведення Активації. Зміни та/або доповнення Правил Активації можливі лише, в разі їх оприлюднення в порядку, що визначений для інформування щодо умов Активації. Такі зміни і/або доповнення набувають чинності з моменту їх публікації в порядку, зазначеному в п.7.1. цих Правил.

7.3. Замовник розуміє та приймає, що профілі в соціальних мережах потенційних учасників можуть бути псевдонімами, але саме учасник Активації, забезпечує зворотній зв’язок при намірі Замовника повідомити Учаснику результати Активації.

8. Загальні умови Активації.

8.1. Участь у Активації автоматично означає факт ознайомлення й повну та безумовну згоду учасника Активації з цими Правилами. Порушення учасником правил Активації або відмова учасника Активації від належного виконання цих Правил вважається відмовою учасника від участі в Активації та отримання Подарунку Активації, при цьому така особа не має права на одержання будь-якої компенсації від Замовника/Організатора/Виконавця.

8.2. Беручи участь в Активації, кожен учасник тим самим підтверджує свою згоду на передачу, збір, обробку й використання його персональних даних. Персональні дані учасників Активації будуть використовуватися виключно Замовником/Виконавцями/Організатором або уповноваженими ними особами з дотриманням необхідних заходів конфіденційності і захисту персональних даних та виключно у зв’язку з проведенням Активації і не будуть надаватись жодним третім особам для цілей, не пов’язаних із цією Активністю. Щодо всіх персональних даних, наданих учасниками Активації, Замовником/Виконавцями/Організатором або уповноваженими ними особами будуть вживатись заходи щодо забезпечення безпеки персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних». Ви можете дізнатися більше про те, як ми обробляємо ваші особисті дані та ваші права, переглянувши наше Повідомлення про конфіденційність

8.3. Замовник/Організатор/Виконавці Активації не роблять жодних заяв, не дають жодних гарантій (прямо або опосередковано), включаючи те, що учасник отримує в майбутньому будь-які професійні або інші вигоди від участі в Активації, незалежно від того, буде учасник обраний переможцем чи ні.

8.4. Учасник Активації, беручи участь в Активації, зобов’язується керуватись загальноприйнятими правилами безпеки та уникати будь-яких дій, що можуть завдати шкоди фізичному чи психологічному стану здоров’я собі, та/або третім особам, а також самостійно відповідати за вчинені дії та їх наслідки.

8.5. Замовник/Організатор/Виконавці, а також залучені ними треті особи не несуть відповідальності в разі настання форс-мажорних обставин, таких як стихійні лиха, пожежа, повінь, військові дії будь-якого характеру, блокади, суттєві зміни в законодавстві, що діє на Території проведення Активації, інші непідвладні контролю з боку Замовника/Організатора/Виконавців, а також залучених ними третіх осіб обставини, внаслідок яких проведення Активації або доставка подарунків Активації стало неможливим.

8.6. Ці Правила можуть бути змінені та/або доповнені Замовником як до, так і після початку Активації. Якщо Учасник Активації продовжує брати учать в Активації після внесення змін до Правил, умов Активації, то вважається, що такий Учасник Активації погодився зі змінами

8.7. Замовник/Організатор/Виконавці не несуть відповідальності за:

8.7.1. Неознайомлення Учасників з цими Правилами.

8.7.2. Замовник/Організатор/Виконавці на власний розсуд можуть заборонити подальшу участь у Активації будь-якій особі, яка порушує ці Правила або не відповідає критеріям участі, наведеним у цих Правилах.

8.8. Якщо з будь-якої причини будь-який аспект Активації не може проводитися так, як це заплановано, включаючи причини, викликані зараженням комп'ютерними вірусами, несправностями в мережі Інтернет, дефектами, маніпуляціями, несанкціонованим втручанням, фальсифікацією, технічними неполадками або будь-якою іншою причиною, неконтрольованою Замовником/Організатором/Виконавцями, яка спотворює або втручається у виконання, безпеку, чесність, цілісність чи належне проведення Активації, Замовник/Організатор/Виконавці можуть на власний розсуд анулювати, припинити, змінити або тимчасово зупинити проведення Активації.

8.9. Замовник/Організатор/Виконавці мають право залучати третіх осіб для повного або часткового проведення Активації.

8.10. Замовник/Організатор/Виконавці Активації не беруть участі у вирішенні суперечок щодо можливостей участі у Активації будь-кого з учасників Активації.

8.11. Ця Активація не є лотереєю, азартною грою або послугою в галузі грального бізнесу, ці Правила не є публічною обіцянкою винагороди. Фонд Подарунків Активації не формується з внесків Учасників Активації. Організатор/Замовник/Виконавці не отримують жодної винагороди від Учасників Активації за їх участь в Активації.. Участь у Активації є безкоштовною. Замовник, 8.12. Терміни, що використовуються в цих Правилах, належать виключно до цієї Активації. У разі виникнення ситуації, що припускає неоднозначне тлумачення цих Правил, будь-яких спірних питань та/або питань, неврегульованих цими Правилами, рішення ухвалюється Замовником.

8.13. Всі відносини, що стосуються проведення Активації, регулюються на основі чинного законодавства України. При цьому в ситуації, що допускає неоднозначне тлумачення цих Правил, і при не врегульованих Правилами спірних питаннях остаточне рішення ухвалюється Замовником. Рішення Замовника з усіх питань, пов'язаних із проведенням Активації, є остаточними і не підлягають перегляду. Результати Активації не підлягають перегляду.

8.14. Нарахування, утримання та перерахування до бюджету податків з вартості подарунків Активації здійснюються відповідно до чинного законодавства України особою, що здійснює вручення такого подарунку (частини подарунку). Беручи участь в Активації, Учасник підтверджує, що у випадку обрання його Переможцем, Замовник (щодо нарахованих ХР у програмі лояльності «o’go club») та Виконавець-3 (щодо Електронного сертифікату на майстер-клас від Руслана Махова та картини від Артура Солецького), відповідно до чинного законодавства України, на час участі в Активації виступають податковими агентами Переможця і відповідно нараховують та сплачує податки і збори від імені та за рахунок переможця (якщо це необхідно).

8.15. Всі питання, прямо не врегульовані в цих Правилах, регулюються на основі чинного законодавства України.

8.16. Відповідальною особою за проведення Активації є Замовник. Мережі Instagram та Telegram не несуть відповідальності за цю Активацію. Активація не спонсорується, не рекомендується і не керується зі сторони Instagram та Telegram.

8.17. У разі виникнення запитань щодо проведення Активації звертайтеся особистим повідомленням через сторінку Замовника у Instagram за посиланнями https://www.instagram.com/myogo.ua/ та в Офіційній Telegram-спільноті «Майстерня» або Telegram-бот https://t.me/maeisternya_bot

8.18. У випадку виникнення ситуацій, що допускають неоднозначне тлумачення Правил та/або питань, неврегульованих Правилами, остаточне рішення про таке тлумачення та/або роз’яснення приймається безпосередньо та виключно Замовником. При цьому таке рішення Замовника є остаточним і не підлягає оскарженню.

Точки продажу