Що таке VELO? Чому паучі активно купують в Україні

Автор
VELO консультант Твій провідник у світі нікотиновмісних паучів
Що таке VELO? Чому паучі активно купують в Україні

18+ Цей продукт містить нікотин і викликає залежність. Тільки для повнолітніх осіб, які споживають нікотин.

Багато користувачів бренду вже оцінили переваги безтютюнового способу споживання нікотину.

VELO — це спеціальні просякнуті нікотином подушечки, що називаються «паучі». Під час розміщення такої подушечки між яснами та верхньою губою, відбувається вивільнення нікотину, який всмоктується через слизову. Саме тому паучі — це один із небагатьох способів споживання нікотину, що повністю непомітний для оточуючих, адже під час їх використання не відбувається горіння та виділення диму*.

Продукти VELO компактні та зручні для використання будь-де: на роботі, в кінотеатрі, під час подорожі або там, де ти захочеш. Саме тому нікотинові подушечки VELO ідеально вписуються у швидкий ритм сучасного світу і активно набирають популярності в Україні.

Історія і переваги

Батьківщиною паучів VELO є Швеція. Ще із XVII століття у цій скандинавській країні почали розвивати альтернативи класичному курінню — і створили паперові мішечки, наповнені тютюном.

Їх розміщували між верхньою губою та яснами, тримали протягом певного часу, іноді навіть до години. Тютюн розмокав та починав вивільняти нікотин без диму та вогню. Такі мішечки, які називаються «снюс», і досі можна знайти у магазинах, особливо, у європейських країнах та Північній Америці. Цей спосіб споживання нікотину і досі існує, втім VELO — не снюс, адже в складі нікотиновмісних саше взагалі немає тютюну.

Мабуть тебе цікавить питання: з чого роблять VELO? Очищений нікотин для паучів отримують з рослини Nicotiana Tabacum. Та стовбур, листя чи коріння рослини не потрапляють у склад саше. Це дуже важливо, адже саме в цих частинах міститься велика кількість токсичних речовин. Через те, що нікотинові паучі ВЕЛО не мають у своєму складі тютюну — вони не утворюють неприємного запаху, а використання «подушечок» не несе шкоди для твоєї усмішки.

Смаки та формати паучів

Усі паучі бренду поділяються на три формати за розміром паучів:

  • Mini
  • Slim
  • Regular

Що таке VELO? Чому паучі активно купують в Україні

Як обрати потрібний?

Потрібно запамʼятати прості відмінності: наприклад, VELO mini мають середню міцність і добре підійдуть для першого знайомства. Slim — це паучі з рівнями міцності strong та X-strong, для досвідченіших користувачів. Саше формату regular мають найбільшу насиченість нікотином — Ultra та Max.

Аби тобі було зручно орієнтуватися у міцності, на банці вона позначена крапками. Так, дві — сигналізують, що це найлегший продукт, а що більша їх кількість — то міцніші саше. Наприклад, найбільш насичені VELO Arctic Frost Max мають на банці аж шість крапок.

Також існує вісім різних смаків:

  • Berry Frost Medium Mini — містять аромат свіжої мʼяти, лісових ягід та ментол, а також найнижчу міцність у лінійці;
  • Berry Frost X-Strong — поєднання ягід, м’яти і ментолу із середньою насиченістю нікотином;
  • Freeze X-Strong — екстремальний дует перцевої м’яти і ментолу;
  • Tropic Breeze Х-Strong — літній коктейль із тропічних фруктів;
  • Urban Vibe Ultra — ще один смак, де провідну роль грають ягоди, а саме — журавлина;
  • X-Freeze Ultra — ще більше свіжості ментолу у міцних паучах;
  • Arctic Frost Max — найміцніші паучі з вираженим ментоловим смаком.

Щоб дізнатися про смаки докладніше, переходь у каталог інтернет-магазину My o’go.

Де купити

АЗС, великі супермаркети та спеціалізовані магазини — це місця, де найчастіше можна купити VELO в Києві та інших населених пунктах України. Утім, найзручніше придбати їх через офіційний сайт.

Тільки там завжди у наявності весь асортимент бренду та можливість переглянути детальний опис потрібного товару. Також там вказана найбільш актуальна ціна на VELO в Україні і вона може відрізнятися від інших торгових точок. Замовляючи товари онлайн, ти точно отримаєш оригінал продукту і зможеш скористатися зручною безкоштовною доставкою на замовлення від 399грн.

Офіційний онлайн-магазин — це місце, де ти можеш стати частиною oʼgo club — закритої спільноти клієнтів VELO та glo™. Учасники oʼgo Club за свої дії отримують ХР, які можуть обміняти на унікальний мерч, сертифікати в мережі магазинів та аксесуари. Саме вони можуть першими спробувати новинки компанії та стати частиною сучасної спільноти oʼgo Club.

На сайті є кілька опцій отримання замовлення. Перший спосіб — самостійно забрати в магазині, якщо в твоєму місті працює glo™ studio або glo™ pop-up. А другий, ще більш зручний спосіб, — доставка до відділення «Нової пошти», у будь-яке місто або інший населений пункт, де працює ця поштова служба.

Оцінити новину:
Щоб оцінити статтю, необхідно авторизуватися
Сподобалася новина? Поділися з другом