Системи нагрівання тютюну glo™: всі актуальні моделі девайсів на сайті o’go

Автор
glo™ консультант Знавець інсайтів у світі glo™
Системи нагрівання тютюну glo™: всі актуальні моделі девайсів на сайті o’go

glo™ призначений для повнолітніх споживачів нікотиновмісної продукції.

Які девайси glo™ сьогодні доступні в Україні. Детальніше у матеріалі блогу.

Ми хочемо привітати тебе на новому сайті для повнолітніх споживачів нікотинової продукції. o’go — це мультибрендовий магазин, де можна знайти системи нагрівання тютюну glo™, паучі VELO, стіки від neo™ та Kent. Також сайт пропонує аксесуари, мерч та багато інших крутих речей, які можна придбати за ХР. Важливе місце в асортименті займають пристрої для нагрівання тютюну glo™, саме про них і йтиметься в цьому матеріалі.

Розповідаємо, де знайти та як обрати пристрій glo™ в Києві та інших містах України, а також у чому переваги «системи гло» над іншими схожими технологіями.

Які різновиди пристроїв бувають

Восени 2023 року бренд glo™ святкує своє пʼятиріччя. За цей час його асортимент неодноразово змінювався та вдосконалювався. Якщо ти слідкуєш за новинками компанії, то, мабуть, памʼятаєш перші моделі девайсів, які зараз уже важко знайти у продажі. Актуальний асортимент бренду сьогодні складається з трьох пристроїв:

  • Pro Slim
  • Hyper X2
  • Hyper Air


Кожен із них відрізняється особливим дизайном. Щодо технічних характеристик, то всі види гло мають ряд спільних та відмінних рис, про які ми розкажемо далі. А поки хочемо детальніше пройтися по зовнішньому вигляду пристроїв.

Система нагрівання Pro Slim
Якщо ти вирішиш роздивитися девайс glo™ Pro Slim, то одразу помітиш, що це дуже компактний пристрій. Його розміри лише 98 x 44 x 15,5 міліметрів, а вага 74 грами. Дизайн пристрою розробило південнокорейське дизайн-бюро Jiyoun Kim Studio («Джіон Кім Студіо»), яке торік отримало за цю роботу престижну нагороду. Наразі це єдиний пристрій у лінійці бренду який сумісний з тонкими стіками формату «Нано».

Кольори, у яких ти можеш купити glo™ Pro Slim це:

  • темно-синій (dark blue);
  • білий (white);
  • яскраво-жовтий (yellow);
  • золотий (gold).
Системи нагрівання тютюну glo™: всі актуальні моделі девайсів на сайті o’go

    Система нагрівання Hyper X2
    Однією з найпомітніших моделей наразі є оновлений пристрій glo™ Hyper X2. Коли він тільки зʼявився в Україні, то вважався найменшим у серії Hyper. Адже він на 13 % менший за розміром та на 7 % легший від попередньої моделі Hyper+. Також, порівняно з попередньою моделлю, пристрій отримав оновлений LED-дисплей, який дозволяє відслідковувати стан заряду та час до кінця сесії. Оновлено було також IRIS затвор*, який захищає нагрівальну камеру від сторонніх частинок та пилу. Як і всі девайси з цієї серії, до Х2 підходять стіки у форматі «Демі». Сьогодні каталог бренду пропонує цю модель у семи кольорах:

    • чорний металік;
    • чорно-червоний;
    • біло-золотий;
    • м’ятний аквамарин;
    • синій металік;
    • хакі;
    • помаранчевий.

    Та це не все. Не так давно була презентована лімітована серія glo™ Hyper X2 LEP, що присвячена сяйву великого міста. Їх ще досі можна придбати онлайн або у фірмових точках продажу. Саме тому корпуси пристроїв, що входять у цю лінійку, мають глянцеве покриття та виконані у трьох незвичайних кольорах:

    • крижаний синій;
    • пекучий червоний;
    • пряний золотий.
    Системи нагрівання тютюну glo™: всі актуальні моделі девайсів на сайті o’go

      Пристрій glo™ Hyper Air
      Але найсвіжішою новинкою є пристрій glo™ Hyper Air. Це продовження родини Hyper, тому для цього девайсу слід обирати «товсті стіки» у форматі «Демі». Розміри моноблоку — 97,3 x 47,1 x 12,5 міліметрів, а вага лише — 75 грамів. Усе це втілено в алюмінієвому корпусі, який досить приємний на дотик. Кольори пристроїв мають незвичайні назви, адже вони присвячені різним станам небосхилу:

      • рожеві сутінки — рожевий (pink);
      • лазурове сяйво — зелений (green);
      • лілові хмари — фіолетовий (violet);
      • нічний чорний — чорний (black);
      • блакитне небо — блакитний (blue);
      • зоряний синій — темно-синій (dark blue);
      • золотий світанок — золотий (gold).
      Системи нагрівання тютюну glo™: всі актуальні моделі девайсів на сайті o’go

        щоб переглянути

        Технічні переваги нових моделей

        Як ми вже зазначали вище, усі пристрої бренду мають ряд спільних та відмінних технічних характеристик. Цей розділ допоможе тобі дізнатися про них докладніше та зорієнтуватися у питанні, який glo™ вибрати.

        Можливість впливати на інтенсивність сеансу. Усі сучасні девайси glo™ дозволяють керувати насиченням сесії, адже мають два режими роботи: Standard і Boost. Аби зробити сесію більш інтенсивною, вмикай режим Boost, але пам’ятай, що він впливає не лише на насичення, але й робить сеанс коротшим.

        Швидка зарядка. Однією з помітних рис усіх пристроїв є потужність батареї. Так, моноблоки з родини Hyper заряджаються до 3,5 годин, а Pro Slim навіть швидше — до 2,5 годин. Повного заряду вистачить на досить суттєву кількість сеансів. Так, X2 та Air дозволять провести до 20 сеансів, а Pro Slim до 16**.

        Щоб батарея слугувала якомога довше, радимо використовувати фірмові аксесуари для зарядки або інші адаптери у форматі Type C високої якості.

        Простота в керуванні. Усі девайси сконструйовані так, щоб бути інтуїтивно зрозумілими користувачеві. Більшість функцій вмикаються однією основною кнопкою на корпусі. І лише у моделей X2 та Air є друга менша кнопка, яка відповідає виключно за активацію посиленого режиму.

        Що ще важливо знати

        Як ти вже зрозумів, на сайті ogo доступні останні та найбільш актуальні моделі девайсів у різноманітних кольорах. Адже сайт є частиною офіційного представника бренду в Україні. Але він пропонує ще багато іншого. Як ми вже зазначали, новий офіційний сайт — це мультибрендовий магазин. Тобто тут ти можеш не лише замовити glo™, але й купити аксесуари** до пристрою, паучі VELO або стіки з великого вибору від neo™ та Kent. І ще й отримати ряд переваг, які пропонує інтернет-магазин o’go, як от:

        Гарантія на девайси, що діє 12 місяців від дати покупки;

        • безкоштовна доставка на покупки від 399 грн* (*інформація актуальна станом на серпень 2023);
        • впевненість, що ти купуєш 100 % оригінальну продукцію;
        • безкоштовний сервіс, що доступний повнолітнім клієнтам бренду у фірмових просторах glo™ studio. Наприклад, гравіювання на девайсі, професійна чистка та багато інших.

        Окрім цього сайт myogo.com.ua — це зручний майданчик для спілкування однодумців та місце, де ти можеш ділитися досвідом, дізнатися новини або огляд пристроїв та стіків від інших користувачів.

        А якщо ти зареєструєш свій пристрій на сайті (для цього тобі потрібно купити glo™ в Україні та використати унікальний код, вказаний на коробці), то зможеш приєднатися до закритого o’go Club («ого клаб») та отримувати XP за покупки на сайті, відгуки про продукцію, запрошених друзів, свою креативність — опцій чимало. А це означає ще більше переваг, адже накопичивши достатньо XP, зможеш обмінювати їх на мерч, аксесуари, супер-сучасні гаджети від Apple та сертифікати у популярні мережі магазинів. Серед них «Сільпо», «Розетка», «Епіцентр», Eva, Metro, Megogo та багато інших.

        * затвор із перекриваючих пластин циліндричної форми ** При використанні у режимі Буст. За умови повністю зарядженого акумулятора та може відрізнятися в залежності від поведінки користувача. *** Ця продукція призначена для використання виключно з glo™.
        Оцінити новину:
        Щоб оцінити статтю, необхідно авторизуватися
        Сподобалася новина? Поділися з другом